0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Een fris en goed begin

Koop voordelig in en begin met een vliegende start

Het voorjaar, altijd een goed moment om met een schone lei te beginnen. Vanaf komende week gaan de temperaturen langzaam omhoog en binnenkort wordt het ook weer echt lente. Voor bedrijven die gebonden zijn aan het seizoen zoals campings, dagrecreatie en watersportbedrijven is de voorbereiding op het nieuwe seizoen in volle gang. Zoals elk voorjaar heeft Wola dan ook weer een mooie voorjaarsactie met veel actieprijzen, om voordelig te kunnen inkopen in de voorbereiding op het nieuwe recreatieseizoen.

 

Goed moment voor het doen van nieuwe investeringen 

Twijfelt u over het doen van een investering? Deze periode is natuurlijk het ideale moment om nog nieuwe investeringen te doen, voordat de drukke tijd straks aanbreekt. Dat geldt voor investeringen in schoonmaakmaterialen, schoonmaakmachines maar bijvoorbeeld ook voor nieuwe dispensers in het sanitair. Met de nieuwe schoonmaakmaterialen van Wola kunt u sneller en gemakkelijker schoonmaken met een beter resultaat. En met een eigentijdse nieuwe dispenserlijn in uw sanitair of bijvoorbeeld nieuwe schoonloopmatten is het helemaal weer voor elkaar. Zo zien uw gasten dat u aandacht schenkt aan een nette en schone sanitaire ruimte en een strakke verzorgde entree. Dat is natuurlijk altijd belangrijk. En dit wordt ook zeker opgemerkt door bezoekers die zich aan het oriënteren zijn waar ze deze zomer hun vakantie willen boeken.

 

De Lente is het moment voor de grote schoonmaak 

Er wordt wel eens gesproken over het voorjaar in de bol hebben, de lente is namelijk een goed moment om de boel eens flink op te ruimen. Dat geldt natuurlijk voor het hele bedrijf en het terrein, maar ook voor een schuur en de magazijnen. Het werkt prettig en goed als deze netjes en schoon zijn, en alles overzichtelijk is ingedeeld en opgeslagen. Zodat u en de werknemers de benodigde voorraden, materialen en machines makkelijk kunnen pakken. Het geeft iedereen een goed gevoel als een pand, buitenterrein en het hele bedrijf er schoon en netjes bij staan. Daar hoort natuurlijk ook de grote schoonmaak ter voorbereiding op een nieuw seizoen bij.

 

Voorjaarsactie met veel voordeel op… 

Omdat wij als Hiswa-Recron TopSupplier en Vekabo leverancier veel klanten in Nederland hebben in de recreatiesector, heeft Wola elk voorjaar scherpe acties met handdoek- en toiletpapier voor het hele seizoen. Met schoonmaakmiddelen, ontkalkers, schoonmaakmaterialen, machines maar ook  schoonloopmatten en nog veel meer. Van deze mooie acties kan iedereen natuurlijk profiteren, dus kijk snel bij onze voorjaarsacties en bestel alles wat u nodig heeft.

 

Afspraak op uw bedrijf 

Heeft u behoefte aan een afspraak met onze hygiëneadviseur in uw bedrijf, instelling, jachthaven, kinderopvanglokatie, camping, horecabedrijf, sporthal of jachthaven? De Wola adviseur in uw regio komt graag bij u langs om te kijken naar uw situatie en om mee te denken hoe u goed, professioneel, hygiënisch en gemakkelijk schoon kan maken. Dit doen wij in heel Nederland. En met ons brede assortiment heeft Wola altijd een oplossing die precies aansluit bij hoe u het wilt.

 




Meer nieuws




Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website