0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Volop acties voor dit najaar

Besparen met Wola

Ook dit jaar hebben we weer volop acties met aantrekkelijke aanbiedingen en actieprijzen voor heel veel schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen. De Wola Najaarsactie loopt dit jaar t/m 30 november 2023. Bezoek daarom snel onze pagina met de Acties om alle aanbiedingen zelf te bekijken en uw voordeel te kunnen doen.

 

Nu alle hygiënepapier 5 + 1 gratis

Om elke klant of bezoeker maximaal te kunnen laten profiteren van onze actie met hygiënepapier hebben we een actie van
5 + 1 gratis op alle soorten Toiletpapier, Handdoekrollen, Poetspapier en Gevouwen Handdoekjes. Ongeacht van welke fabrikant en of u voor recycle of cellulose kwaliteit kiest. Op deze manier kan iedereen mee profiteren van onze 5 + 1 gratis actie op welke soort hygiënepapier dan ook. Ook hebben we nog weer een leuke actie met een gratis dispenser bij een doos Foamzeep of Toiletbrilreiniger.

 

Mooie en zuinige vliegenlampen

Heeft u last van hinderlijke vliegen en andere insecten. In ons assortiment Electrische insectenvallen vind u altijd een geschikte vliegenlamp. Nieuw in ons assortiment zijn de Vliegenlamp Infiniti Led lampen. Deze hebben een mooie uitstraling, zijn een stuk zuiniger in gebruik en de UV Led strips gaan 1,5 tot 2 keer zo lang mee als gewone UV buislampen. Deze vliegenlamp past daarmee gelijk mooi binnen de wet op de energiebesparingsplicht.


Bent u op zoek naar een goedkopere vliegenlamp voor kleinere bedrijfsruimten of in huis is onze nieuwe Vliegenlamp Prism zeer geschikt en ook in de aanbieding.

 

Korting op heel veel artikelen

Zo heeft Wola in samenwerking met diverse partners en fabrikanten weer mooie acties met en korting op heel veel artikelen dit najaar. Zoals bijvoorbeeld de 2e doos voor half geld van de Ecolab Alklanet of 15% korting op ons hygiënisch borstelwerk. Maar ook is er een complete rolemmer met pers en vlakmopsysteem of het Ecolab Rasant Xpress Mini vlakmopsysteem in de aanbieding. De toppers in deze Najaarsactie zijn onze best verkochte Cleanfix S07 Plus Stofzuiger en de RA 431 IBC Schrobzuigmachine.
Maar natuurlijk ook hele scherpe acties met echte producten voor de herfst zoals Forbo Coral schoonloopmatten en Wola Ruitensproeiervloeistof. Op onze actiepagina vind u een overzicht van deze en alle andere aanbiedingen tijdens de Wola Najaarsactie 2023.

 

 




Meer nieuws




Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website