0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Ruilen en Retourneren 

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling compleet en in de juiste staat bij u te bezorgen. Mist u een product bij uw bestelling, is er een verkeerd product geleverd of is er een artikel beschadigd tijdens het transport? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Wij streven ernaar om dit binnen 14 dagen op te lossen. En mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u de bestelling binnen 21 dagen na ontvangst, ongebruikt en in originele verpakking ruilen of retourneren.

 

Ruilen

Als u iets wilt ruilen, neem dan contact op met ons kantoor onder nummer 050-3129685 of vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op om dit te gaan regelen. Wij zullen dan met u bespreken of u de facturen met elkaar kunt verrekenen of dat wij een nieuwe of een creditfactuur zullen mailen.

Speciale actieproducten uit de webshop, producten die speciaal besteld moeten worden en afgeprijsde webshopproducten kunnen helaas niet worden geruild.

 

Retourneren

Voor consumenten geldt: Mocht u een product willen retourneren kunt u hier binnen 21 dagen na ontvangst contact over opnemen en wij regelen de retourname.

Vanuit de Wola tevredenheidsgarantie zullen wij ook voor zakelijke klanten met u in overleg gaan voor een passende oplossing wanneer u het bestelde product zou willen retourneren.

De terugbetaling zal voldaan worden binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde product met aftrek van de kosten van de retourzending.

 

Voorwaarden ruilen en retourneren

U dient hiervoor binnen 21 dagen contact met ons op te nemen. 

Alleen ongebruikte en onbeschadigde producten in de complete en originele verpakking kunnen geretourneerd worden.

Producten die speciaal voor u besteld zijn kunnen niet worden geruild of retour worden genomen.

Geopende en (deels) gebruikte verpakkingen zoals bijvoorbeeld chemie kunnen niet worden geruild of retour genomen. Ook kunnen bepaalde producten om hygiënische redenen niet retour worden genomen zoals bijvoorbeeld hygiënepapier en wegwerphandschoenen.

Beschadigde of verkeerd geleverde producten worden door ons retour gehaald, tenzij anders aangegeven.

 

Algemene vragen

Wanneer u een klacht hebt of andere vragen aan ons dan kunt u een mail sturen naar: sales@wola.nl , ons contactformulier invullen of bellen met het telefoonnummer 050-3129685. Een vraag of klacht wordt binnen een termijn van 2 werkdagen in behandeling genomen vanaf de datum van ontvangst.

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2023. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer