Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

OVER WOLA

Bent u ook op zoek naar het gemak van 1 betrouwbare partner?

Wij zijn al ruim 85 jaar de partner in hygiëne voor vele bedrijven en organisaties. Zo hebben wij al veel klanten zoals scholen, zorginstellingen, recreatie- en horecabedrijven, schoonmaakbedrijven, foodindustrie, praktijken en productiebedrijven van goed advies kunnen voorzien.

Vanuit ons kantoor in Groningen adviseren en leveren wij door heel Nederland.

Hierbij leveren wij topkwaliteit producten van gerenommeerde merken zoals Wola®, Ecolab®, Europroducts®, Kersia® (Hypred), Cleanfix®, Wecoline®, Hyline®, Forbo®, All-Care®, Kärcher®, Kimberly-Clark® en Gloria®.
Maar daarnaast ook goede alternatieven. Door goed advies en ondersteuning kunt u zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten!

Wola b.v. is premium partner van Ecolab en van Cleanfix, en daarnaast officieel Clean ‘n Easy partner van Wecovi. Ook zijn we topleverancier van RECRON.

Ons doel is altijd om onze klanten tevreden te stellen. En nog belangrijker: ook te houden!

Dit willen wij realiseren door:

  • Betrouwbaarheid van leveringen
  • Totaalleverancier te zijn voor al uw reinigingsproducten
  • Kosteloze[1] leveringen binnen 48 uur door heel Nederland te bieden.
  • Kwaliteit, deskundig advies, en oplossingen op maat.
  • Service en het naar wens aanleveren van schoonmaak- en hygiëneplannen, bestellijsten en PI en VI bladen (MSDS-datasheets).

NATUURLIJK kiest u met Wola voor een duurzame partner. Zo zijn we al sinds 2007 verbonden aan het Charter Sustainable Cleaning en voldoen al onze producten en verpakkingen aan de hoogste eisen. Daarnaast hebben we een breed assortiment Eco-producten. Ook voeren wij naast recycle papiersoorten bijvoorbeeld ook al pads en schoonloopmatten van volledig gerecycled materiaal.

En natuurlijk is ons vervoer duurzaam georganiseerd.

Geinteresseerd?

Neem dan contact op met ons via 050-312 96 85, en maak een afspraak met onze hygiëneadviseur in uw rayon. Tevens kunt u onze internetsite met online winkel bezoeken: www.wola.nl

Met vriendelijke groet,

Het Wola-team

[1] Bij leveringen vanaf € 99,- excl. BTW. (Op de Waddeneilanden en in postcodegebied 45 vanaf € 150,- excl. BTW)

© Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.