0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Bezorgen & afhalen 

 

Bezorgen

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk op uw adres af te leveren. De orders worden geleverd binnen 2 á 3 werkdagen door heel Nederland door Koopman Transmission en de andere Transmission partners. U ontvangt van Transmission de avond van te voren een aparte mail over het verwachte tijdsblok van de levering. Wilt u op een ander adres laten leveren of doorgeven waar de bestelling neergezet kan worden als u niet thuis bent, geeft u dat dan gelijk bij het bestellen door. 

Mocht een item onverhoopt bij aankomst een defect vertonen, neem dan per e-mail contact met ons op via sales@wola.nl of bel ons op 050-3129685. Samen met u gaan we dan op zoek naar de best passende oplossing.

 

Afhalen

U kunt er ook voor kiezen om uw producten bij ons kantoor in Groningen op te halen. Dit kan alleen op afspraak. Bij uw bestelling kunt u dit aangeven. Wij zullen dan contact met u opnemen om een afspraak te maken.


Alle genoemde productprijzen op www.wola.nl zijn Exclusief BTW en inclusief verzendkosten boven een aankoopbedrag van € 99,- voor heel Nederland ( Op de waddeneilanden en in postcodegebied 45 franco vanaf € 150,- ). Meer informatie hierover vindt u in de Algemene Voorwaarden.

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2023. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer