Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Voor al uw vaatwasmiddelen is Wola natuurlijk ook uw totaalleverancier. Wij hebben een flinke collectie vaatwasmiddelen in ons online assortiment opgenomen, met onder meer diverse vaatwaspoeders en –tabletten, vloeibare vaatwasmiddelen, Solids en glansmiddelen. Uiteraard kunt u ook uitstekend bij ons terecht voor onthardingszout voor de vaatwasser.

Lees voor het gebruik van schoonmaakmiddelen altijd eerst het etiket en de productinformatie! En volg de instructies op het etiket en de veiligheidsinformatie. De uitgebreide product- en veiligheidsbladen van alle vaatwasmiddelen vindt u in onze productbladen.

Wij staan volledig achter onze producten en kunnen u dan ook de garantie op een hoogwaardige kwaliteit bieden. U kunt diverse merken in het aanbod terug vinden, waaronder ook diverse producten van ons betrouwbare huismerk.

Ons huismerk

Wanneer u kiest voor ons huismerk, dan maakt u een bewuste keuze. U kiest voor een product waarvan de kwaliteit gegarandeerd is. Uiteraard hebben wij onze huisproducten ook scherp geprijsd, waardoor u altijd profiteert van een prijs-kwaliteitverhouding die zonder twijfel in uw voordeel ligt. Als u kiest voor een ander merk uit ons assortiment, dan bent u ook zeker dat u dit merk geleverd krijgt. Wij leveren nooit zomaar alternatieven, of ons huismerk, wanneer u hier niet om heeft gevraagd. U krijgt van ons altijd geleverd wat u heeft besteld.

© Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.