Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment professionele Schoonmaakmachines van goede kwaliteit om het schoonmaken zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Het gebruik van een schoonmaakmachine tijdens het reinigen geeft niet alleen altijd betere resultaten, maar vaak kan het werk ook sneller gedaan worden. De inzet van professionele Schoonmaakmachines leidt daardoor in veel gevallen tot kostenbesparingen. Ook wordt het werk minder zwaar door het gebruik van een machine. Om ergonomische redenen is het beter om schoon te maken met professionele Schoonmaakmachines, zo voorkomt u een te hoge lichamelijke belasting die tot ziekte of arbeidsongeschiktheid zou kunnen leiden. Schoonmaken is namelijk simpelweg zwaar werk. Ons assortiment bevat diverse stofzuigers, waaronder speciale industrie-stofzuigers en stofwaterzuigers, maar u kunt ook uitstekend bij Wola terecht voor bijvoorbeeld hogedrukreinigers, tapijtreinigers, veegmachines en schrobzuigmachines. Tot slot bieden wij u ook een ruime collectie hulpmiddelen, onderdelen en accessoires voor al onze schoonmaakmachines van Cleanfix en Kärcher Professional.

U kunt bij Wola terecht voor diverse professionele Schoonmaakmachines voor de schoonmaak en reiniging. Wij staan garant voor de uitstekende werking en de hoge kwaliteit van al deze Cleanfix en Kärcher Professional Schoonmaakmachines. Machines die goed hun werk doen, een lange levensduur hebben, en zo een goede en duurzame keuze zijn.

Wilt u meer weten over het schoonmaken van grote vloeroppervlakken met  de Cleanfix RA 660 Navi reinigingsrobot neem dan contact op voor een afspraak.

 

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer

© Wola BV, 2022. Ontwikkeld door Custom Website.