Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

U kunt bij Wola terecht voor hoogwaardige bekabelde schrobzuigmachines en diverse betrouwbare schrobzuigmachines op batterijen. Diverse gerenommeerde merken zijn binnen ons aanbod vertegenwoordigd, zoals bijvoorbeeld Kärcher en Cleanfix waarvan de hoogwaardige kwaliteit altijd gegarandeerd kan worden. Naast het aanbod aan duurzame schrobzuigmachines bieden wij u ook een verzameling aan onderdelen voor deze machines, met onder meer (gel)batterijen, laadapparaten, zuigrubbers en zuigmonden. Bent u van plan een schrobzuigmachine aan te schaffen, vraag dan hier uw schoonmaakmachine demo aan. En vraag uw adviseur naar de mogelijkheden om een machine specifiek naar uw wensen samen te stellen. Wilt u bijvoorbeeld een machine met walsborstels in plaats van een discborstel? Dat kan!

Denk ook aan goed onderhoud van uw machines, dit voorkomt storingen en verlengt de levensduur. Er zijn diverse soorten serviceplannen, in overleg kan bekeken worden welk plan het beste bij uw schrobzuigmachine past.

Het beste resultaat

Wola biedt u uitsluitend reinigingsmachines aan van hoge kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd kunt rekenen op het beste resultaat door het gebruik van onze producten. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor onze schrobzuigmachine. U heeft de garantie op een betrouwbare kwaliteit, zowel van de machine zelf als van de diverse accessoires en toebehoren die u hiervoor kunt mee bestellen. Wij streven naar een optimale klanttevredenheid en werken hier op meerdere manieren aan. Dit doen wij niet alleen door garant te staan voor de hoge kwaliteit, maar ook voor de aantrekkelijke prijs en de goede service die wij u bieden.

© Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.