Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Voor al uw schoonmaakmiddelen bent u bij Wola aan het juiste adres. Wij zijn een groothandel schoonmaakartikelen met een zeer breed en gevarieerd assortiment schoonmaakmiddelen voor professioneel gebruik van de beste kwaliteit. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij de reinigingsmiddelen onderverdeeld in praktische categorieën, zoals bijvoorbeeld Desinfectie middelen, Keukenreinigers, Handzeep, Handdesinfectie en shampoo, Interieurreinigers en producten voor de (Food)Industrie. Zo kunt u altijd gemakkelijk en snel de schoonmaakmiddelen vinden die u nodig heeft. Dit zijn bij ons altijd concentraten die handmatig of met een doseerpomp gedoseerd kunnen worden, of hoogconcentraten die altijd met een doseersysteem gedoseerd dienen te worden.

Lees voor het gebruik van schoonmaakmiddelen altijd eerst het etiket en de productinformatie! En volg de instructies op het etiket en de veiligheidsinformatie. De uitgebreide product- en veiligheidsbladen van alle chemie vindt u in onze productbladen

Wij vullen het assortiment professionele schoonmaakmiddelen van onze schoonmaakartikelen groothandel regelmatig aan om het aanbod zo compleet mogelijk te houden.

Een uitstekende service

U mag bij ons altijd rekenen op een vriendelijke service die gericht is op uw gemak. Wij houden onze levertijden kort door uit eigen voorraad aan te leveren en staan garant voor de constante kwaliteit van onze schoonmaakmiddelen. Wij treden op als uw betrouwbare online partner, waarvan u altijd krijgt wat u besteld heeft en waarop u kunt vertrouwen.

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer

© Wola BV, 2022. Ontwikkeld door Custom Website.