0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Persoonlijke hygiëne is belangrijk, ook op de werkvloer. Uiteraard vindt u binnen ons assortiment diverse producten op het gebied van persoonlijke hygiëne, zoals diverse soorten handzeep en shampoo. Naast de reguliere handzepen en handcrèmes  hebben wij ook een uitgebreide keuze uit handdesinfectie middelen in het assortiment opgenomen, zoals bijvoorbeeld de Ecolab Spirigel Complete. Vanzelfsprekend zijn er ook diverse praktische handzeepdispensers en handdesinfectiedispensers beschikbaar, waaronder ook no-touch dispensers.

Producten per pagina: 203248
Actie!
Haar- en Kindershampoo 300ml
€ 56,74
€ 51,05
 • Bestel nu
 •  

  Wij bieden uitstekende oplossingen wanneer u voor uzelf en uw personeel wilt zorgen voor de juiste hygiëne, maar natuurlijk ook voor uw gasten wanneer dit binnen uw bedrijf of sector van toepassing is.

  Hoogwaardige producten

  Wola staat garant voor de hoogwaardige kwaliteit van al onze producten en wij leveren u altijd de producten die aan uw eisen voldoen. Indien gewenst kunnen wij u altijd adviseren bij het maken van uw keuze, zodat u zeker bent van de juiste oplossing voor uw situatie. Als betrouwbare partner leveren wij snel en volledig volgens afspraak. Uiteraard betaalt u bij ons altijd op veilige wijze, zoals bijvoorbeeld met iDEAL.

  Vraag een schoonmaakmachine demo aan

  © Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website

  Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer