Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wij bieden u ook een breed assortiment schoonloopmatten van de hoogste kwaliteit, geleverd van het merk Coral. Naast de populaire Coral Classic hebben wij diverse andere soorten in het aanbod opgenomen, zoals onder meer de Coral Brush, Coral Welcome, de Coral Grip en de Coral Duo. Het assortiment is aangevuld met producten op het gebied van tapijtreiniging en –onderhoud.

Een beter milieu..

Wist u dat Coral schoonloopmatten worden geproduceerd in Nederland met 100% groene stroom van hernieuwbare energiebronnen?
Veel Coral producten worden gemaakt met Econyl garen. Dit Econyl garen wordt gemaakt van oude en kapotte visnetten van onder andere de Urker vissersvloot. De Coral Welcome matten hebben daarnaast zelfs tuftdoek wat gemaakt wordt van gerecyclede petflessen.
Bij de productie van Coral matten komt bijna geen afval vrij en restjes garen worden door de garenfabrikant hergebruikt. Kortom een goede en duurzame keuze!

Maatwerk opties

Binnen ons assortiment schoonloopmatten vindt u matten in vaste afmetingen, maar van de meeste schoonloopmatten kunnen wij u ook een exemplaar op maat bieden. In dit geval kunnen wij uiteraard een vrijblijvende offerte opstellen voor het formaat dat u nodig heeft. In principe is iedere afmeting te realiseren, zodat u hier de vrije hand in heeft. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

© Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.