Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wij bieden u een breed assortiment mooie Forbo Coral schoonloopmatten van de hoogste kwaliteit om de inloop van vocht, zand en ander vuil tegen te gaan. Een goede Forbo schoonloopmat dringt de inloop van vocht en vuil met 60 tot 90% terug! Waardoor u minder slijtage heeft aan uw vloeren, deze netter blijven of minder vaak hoeven te hoeven worden schoongemaakt. Daarnaast gaan ze lang mee en Forbo schoonloopmatten zijn daarmee een zinvolle investering die u altijd terugverdient. U heeft de keuze uit diverse soorten matten en lopers voor gebruik binnen bij de entree, maar ook de Coral Grip matten of lopers om buiten voor de deur te leggen. Naast de populaire Coral Classic matten voor universeel gebruik hebben wij diverse andere soorten schoonloopmatten in het aanbod opgenomen, zoals onder meer de Coral Brush, Coral Welcome, en de Coral Duo. En natuurlijk leveren wij daarnaast ook de benodigde tapijtreinigingsmachines en schoonmaakmiddelen op het gebied van tapijtreiniging en onderhoud.

Een beter milieu..

Wist u dat Forbo Coral schoonloopmatten worden geproduceerd in Nederland met 100% groene stroom van hernieuwbare energiebronnen?
Veel Coral producten worden gemaakt met Econyl garen. Dit Econyl garen wordt gemaakt van oude en kapotte visnetten van onder andere de Urker vissersvloot. De Coral Welcome matten hebben daarnaast zelfs tuftdoek wat gemaakt wordt van gerecyclede petflessen.
Bij de productie van Coral matten komt bijna geen afval vrij en restjes garen worden door de garenfabrikant hergebruikt. Kortom een goede en duurzame keuze!

Maatwerk opties

Binnen ons assortiment schoonloopmatten vindt u matten in vaste afmetingen, maar van de meeste schoonloopmatten kunnen wij u ook een exemplaar op maat bieden. In dit geval kunnen wij uiteraard een vrijblijvende offerte opstellen voor het formaat dat u nodig heeft. In principe is iedere afmeting te realiseren, zodat u hier de vrije hand in heeft. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer

© Wola BV, 2022. Ontwikkeld door Custom Website.