Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wij bieden u ook een breed assortiment schoonloopmatten van de hoogste kwaliteit, geleverd van het merk Coral. Naast de populaire Coral Classic hebben wij diverse andere soorten in het aanbod opgenomen, zoals onder meer de Coral Brush, Coral Welcome, de Coral Grip en de Coral Duo. Het assortiment is aangevuld met producten op het gebied van tapijtreiniging en –onderhoud.

Voorjaarsactie t/m 30 april: Coral ClassicCoral Grip en de duurzame Coral Welcome matten met 15% korting

Schoonloopmatten worden in meerdere branches gebruikt. De kwaliteit van deze matten hoort een absolute garantie te zijn. Het gaat immers om de hygiëne binnen de werkomgeving, en daar mag nooit op bespaard worden, ook niet op de kwaliteit.

Maatwerk opties

Binnen ons assortiment schoonloopmatten vindt u matten in vaste afmetingen, maar van de meeste schoonloopmatten kunnen wij u ook een exemplaar op maat bieden. In dit geval kunnen wij uiteraard een vrijblijvende offerte opstellen voor het formaat dat u nodig heeft. In principe is iedere afmeting te realiseren, zodat u hier de vrije hand in heeft. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

© Wola BV, 2018. Ontwikkeld door Custom Website.