Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

De Coral Duo is dé schoonloopmat voor korte entrees, want dit is zonder twijfel de beste optie wanneer u zoekt naar de oplossing voor een maximale opname van vuil en vocht. Onderzoek heeft aangetoond dat de Coral Duo schoonloopmat tot wel tien procent meer vuil afschraapt dan alle andere schoonloopmatten die verkrijgbaar zijn op de markt. De prestaties zijn dan ook letterlijk ongeëvenaard. 

Producten per pagina: 203248

De Coral Duo schoonloopmat is dan ook met name zeer geschikt voor korte inloopruimten. Daarnaast voldoet deze mat aan de hoogste brandveiligheidsklasse (Bfl-s1) en is deze goed bestand tegen zware commerciële belasting (klasse 33). Deze schoonloopmat is gedeeltelijk gemaakt met 100% gerecycled Econyl garen en wordt voor u op maat gemaakt.

Een uitstekende keuze

De Coral Duo is een uitstekende keuze als u echt voor een optimaal resultaat gaat. Wij bieden u nog enkele varianten van de Coral schoonloopmatten in ons assortiment. Onze adviseurs staan voor u klaar wanneer u zich goed wilt laten adviseren en informeren over de mogelijkheden onder de schoonloopmatten. Wij staan graag voor u klaar.

© Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.