0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Advies 

Op locatie

Onze Hygiëneadviseurs maken graag een afspraak om te helpen uw complete schoonmaak zo uit te voeren, dat het resultaat exact aansluit op uw wensen.

Maar ook voor specifieke vragen over vloeronderhoud, inzet van machines, duurzamere of zelfs gevaarlabelvrije producten, dispensers voor in sanitaire ruimten en alle mogelijke andere vragen komen wij graag naar u toe. En heeft u een probleem? Wij zien het als een uitdaging om hier een oplossing voor te vinden.Telefonisch

De dames van onze verkoop binnendienst  beheren ook een gedeelte van onze klanten. Ze zijn zeer ervaren en opgeleid om u aan de telefoon  deskundig te kunnen  adviseren. Indien nodig overleggen zij met een Hygiëneadviseur of een specialist, en bellen dan terug. En als uw probleem telefonisch niet goed te beoordelen is, kunnen zij in overleg met u altijd onze Hygiëneadviseur inschakelen voor een beoordeling op locatie.

Webshop

Natuurlijk kunt u direct een bestelling plaatsen in onze webshop. Tijdens kantooruren verwerken we deze nog dezelfde dag.  Buiten kantooruren besteld?  Dan wordt uw order de eerstvolgende werkdag verzonden. Ook kunt u hier het contactformulier invullen voor een afspraak of terugbelverzoek. Verder kunt u ons natuurlijk ook een order of vraag mailen.

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website