0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wola heeft altijd wisselende acties met hygiënepapier en dispensers en met diverse producten voor het schoonmaken. Maar ook met onze waspoeders, schoonmaakmaterialen, en regelmatig met schoonmaakmachines. Kijk snel bij onze acties welke aanbiedingen er nu zijn.

De Wola Najaarsactie is begonnen! Profiteer van volop voordeel t/m 30 november. Onderstaand vindt u al een groot deel van de acties maar er is meer!
De Forbo schoonloopmatten Coral Classic, Coral Brush en Coral Grip met 15% korting! (en vergeet de Matten opruiming niet!

En:
Alle borstels met het Oranje Najaarsactielogo nu 15% korting bij afname van 2 stuks

 

Producten per pagina: 203248
« 12345
« 12345

Voorjaarsactie en najaarsactie

Het hele jaar door hebben wij acties met producten voor het gebruik in de schoonmaak, deze acties vindt u op deze pagina. En we hebben 1 of 2 keer per jaar een magazijnopruiming waar misschien voor u ook nog wat bij zit. Ook hebben wij elk jaar een grote voorjaarsactie die sterk is afgestemd op het voorjaar en de opstart van seizoensbedrijven en recreatiebedrijven, en in het najaar hebben wij dan weer een grote najaarsactie. Deze acties zijn maar liefst 2 maanden geldig, hierin vindt u veel voordeel en aanbiedingen op schoonmaakmaterialen, schoonmaakmiddelen, hygiënepapier en dispensers, en schoonmaakmachines of stofzuigers. Wilt u het Wola actievoordeel niet mislopen meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws en onze acties.

Uit voorraad

Wola levert uit voorraad binnen enkele dagen alles wat u nodig heeft voor het schoonmaken van uw pand of bedrijf. Vindt u bij onze acties niet wat u zoekt kijk dan snel in onze webshop of bel ons op 050-3129685

En heeft u onze magazijnopruiming al gezien?

 

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2023. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer