Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor de Coral Classic schoonloopmatten, maar ook voor diverse varianten, waaronder de Coral Brush. U kunt deze schoonloopmatten bij ons in 18 verschillende gedessineerde kleuren bestellen, in vier standaard maten. Indien gewenst kunnen wij deze schoonloopmatten, van 100% gerecycled Econyl garen, ook op maat leveren.

Zoekt u een andere maat? Dat kan! Neem even contact op met ons kantoor, telefonisch via 050- 312 96 85 of per e-mail: sales@wola.nl en we helpen u direct verder.

Producten per pagina: 203248

De Coral Brush Pure schoonloopmat is vervaardigd uit drie garensoorten, namelijk dun garen voor hoge mate van vochtabsorptie, een extreem dik garen met vuil afborstelend vermogen en specifieke garen voor een maximale opslag van vuil. De Coral Brush Pure is goed geschikt voor zwaar commercieel gebruik en voldoet aan de hoogste brandveiligheidsklasse (Bfl-s1).

Een duurzame keuze

Als u gaat voor de Coral Brush Pure, dan maakt u een bewuste keuze. Wij staan voor duurzaamheid en besteden hier dan ook veel aandacht aan. U merkt dit aan ons assortiment, maar ook aan onze vervoerswijze. Wij zorgen namelijk ook voor duurzaam transport van onze bestellingen. Zo kiest u bij ons altijd bewust.

© Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.