0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

De Coral Welcome schoonloopmat is een uitstekende mat voor bij de entree. Deze is namelijk bij Wola te verkrijgen in acht verschillende moderne, lineaire designs. De schoonloopmat is absoluut uniek, omdat dit de enige schoonloopmat ter wereld is die voorzien is van een BRE A+ duurzaamheidsrating. De Forbo Coral Welcome is absoluut DE meest duurzame keuze wanneer u een mat zoekt.

Zoekt u een andere maat? Dat kan! Neem even contact op met ons kantoor, telefonisch via 050- 312 96 85 of per e-mail: sales@wola.nl en we helpen u direct verder.

Producten per pagina: 203248

De Coral Welcome mat is vervaardigd uit 100% gerecycled Econyl garen (o.a. gemaakt van gebruikte visnetten) en tuftdoek van gerecyclede petflessen. U kiest dan ook heel bewust wanneer u gaat voor deze duurzame schoonloopmat, welke uiteraard zeer effectief is in het onttrekken van vocht en vuil aan de schoenzolen.

Is de Coral Welcome de juiste keuze?

Wanneer u niet overtuigd bent van uw keuze voor de Coral Welcome, dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Wij hebben meer dan 85 jaar ervaring in de branche en zijn volledig op de hoogte van alle kwaliteiten van onze producten. Hierdoor kunnen wij u altijd van passend en gericht advies voorzien, zodat u gegarandeerd de juiste keuze maakt.

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website