Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Persoonlijke hygiëne is belangrijk, ook op de werkvloer. Uiteraard vindt u binnen ons assortiment diverse producten op het gebied van persoonlijke hygiëne, zoals diverse soorten handzeep en shampoo. Naast de reguliere handzepen en handcrèmes hebben wij ook diverse handdesinfectie middelen in het assortiment opgenomen, zoals bijvoorbeeld Epicare en Spirigel. Vanzelfsprekend zijn er ook diverse praktische dispensers beschikbaar, waaronder ook no-touch dispensers.

Effectief handen wassen en desinfecteren? Bekijk dan de instructies voor handen wassen en desinfecteren.

Wij bieden uitstekende oplossingen wanneer u voor uzelf en uw personeel wilt zorgen voor de juiste hygiëne, maar natuurlijk ook voor uw gasten wanneer dit binnen uw branche van toepassing is.

Hoogwaardige producten

Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit van al onze producten en leveren u altijd de producten die aan uw eisen voldoen. Indien gewenst kunnen wij u altijd adviseren bij het maken van uw keuze, zodat u zeker bent van de juiste oplossing voor u. Als betrouwbare partner leveren wij snel en volledig volgens afspraak. Uiteraard betaalt u bij ons altijd op veilige wijze, zoals bijvoorbeeld middels iDEAL.

© Wola BV, 2020. Ontwikkeld door Custom Website.