Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Uw vloeren hebben een grote invloed op de uitstraling van de ruimten. Dit betekent natuurlijk dat uw vloeren een professionele, mooie en schone uitstraling moeten hebben. Uiteraard biedt Wola u een zeer compleet aanbod schoonmaakmiddelen speciaal voor de reiniging en het onderhoud van uw vloeren. Binnen dit online aanbod vindt u onder meer vloerreinigingsmiddelen en onderhoudsmiddelen, vloerwas, tapijtreiniger, en vloerstripper. Bestel hier het geschikte middel voor uw vloeren, of bel ons met uw vragen of voor een afspraak bij uw bedrijf of instelling. Onze adviseurs hebben veel kennis van het reinigen en onderhouden van vloeren en helpen u graag om de beste oplossing voor het schoonmaken en schoonhouden van uw vloer te vinden.

Ook voor het machinaal reinigen van uw vloeren hebben wij de juiste producten in huis. Uiteraard staan wij garant voor de uitstekende kwaliteiten van al onze producten voor vloerreiniging en –onderhoud.

Een constante kwaliteit

Wij garanderen u niet alleen een constante kwaliteit van al onze producten, maar ook van onze dienstverlening. Al meer dan tachtig jaar vormen wij voor diverse ondernemingen en organisaties een betrouwbare partner. Door uit eigen voorraad te leveren kunnen wij snelle levertijden aanhouden, veelal binnen 48 uur, en u betaalt bij ons geen verzendkosten binnen Nederland. Uiteraard staan wij ook altijd klaar met gericht advies en informatie over onze producten.

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer

© Wola BV, 2022. Ontwikkeld door Custom Website.