0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Om professioneel en veilig te kunnen schoonmaken in keukens, zorginstellingen, hotels, gebouwen en overal waar dagelijks efficiënt moet worden gereinigd bieden wij samen met onze partners Ecolab en Christeyns alle mogelijke doseersystemen aan. Zodat u en uw medewerkers efficiënt, veilig, goed en professioneel kunnen schoonmaken met de juiste schoonmaakmiddelen zonder direct contact met de hoogconcentraten. Ook bent u op deze manier verzekerd van de juiste dosering reinigingsmiddel en verkleint u het risico op knoeien en verspilling van de concentraten- of hoogconcentraten schoonmaakmiddelen. Waardoor u op een duurzame manier met hoogconcentraten kunt schoonmaken, met minder verpakkingsmateriaal, transportbewegingen en minder verspilling van product als gevolg. Voor gebouwenonderhoud en professionele vaatwasmachines en wasmachines hebben wij altijd een geschikt doseersysteem voor de juiste toepassing. Zoals de uitgebreide range Ecolab Penguin Pro doseersystemen voor emmer- of sproeiflaconvulling voor literflessen, 5 liter cans of pouches (zakken), en de Oasis doseersystemen voor de Ecolab Oasis Pro en Clean productsystemen. Of de Christeyns GREEN'R Superconcentrates. Daarnaast kunnen de producten uit de Ecolab Maxx plus hoogconcentraten schoonmaakmiddel op de werkplek ook vanuit een 1 liter doseerflacon worden gedoseerd, handig wanneer u de sopoplossing ter plekke moet aanmaken zoals bijvoorbeeld op een bungalowpark.

Producten per pagina: 203248
« 12
« 12

Voor professionele vaatwasmachines kan Wola de Ecolab producten en de doseersystemen aanbieden uit de Apex doseersystemen, De Ecoplus lijn voor het doseren van Solid vaatwasproducten en de Ecodos pompen voor vloeibare vaatwasmiddelen en glansmiddelen. 

Voor het doseren in keukens om deze met een schuim of sproeireinigingsmethode schoon te kunnen maken kunnen wij één van de systemen uit het Kiwa goedgekeurde Topmater systeem met slanghaspel adviseren.

En voor in de wasserij in een instelling, hotel, camping of bungalowpark bieden wij diverse systemen aan voor de vloeibare Ecolab Ecobrite wasmiddelen of de Aquanomic Solid dispenser voor de Aquanomic Solid textielproducten.

Maak een afspraak met onze adviseur voor het bespreken van de bruikleenmogelijkheden van al deze doseersystemen van Ecolab inclusief kosteloze installatie, onderhoud en service bij een 3-jarige afname overeenkomst.

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer