0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wola heeft een ruim assortiment schuimreinigers, CIP reinigers en oppervlaktereinigingsmiddelen van Kersia, en andere schoonmaak- en desinfectiemiddelen speciaal voor de Foodindustrie. Zo kunt u bij ons terecht voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen, zoals haarnetjes, wegwerphandschoenen en baardmaskers, maar natuurlijk ook voor alle andere schoonmaakmaterialen voor in de voedingsmiddelenindustrie. Of het nu voor de zuivelverwerking, vleesverwerking, de vissector, groentesnijderijen of andere voedselbereiding is. Wij leveren altijd een geschikt schoonmaakmiddel en alle bijbehorende schoonmaakmaterialen zoals bijvoorbeeld hygiënisch borstelwerk, voor de reiniging van een productielokatie. Maar ook voor de benodigde schoonmaakmachines voor hogedrukreiniging, stoomreiniging, vegen, schrobben en opzuigen heeft u bij ons een ruime keuze. De Krattenwasreinigers, schuimreinigers en andere schoonmaakmiddelen leveren wij in cans uit voorraad maar kunnen ook in IBC containers van 1000 liter worden geleverd.

Producten per pagina: 203248
« 12345
« 12345

Een goede hygiëne is overal, in iedere branche, van groot belang. In de Food industrie speelt het zorgen voor een optimale hygiëne uiteraard een hoofdrol. U heeft in de voedingsmiddelenindustrie te maken met HACCP, of andere Food Certificeringen en u dient daarbij aan de hoogste eisen te voldoen. Daarbij kan Wola u helpen met de juiste schoonmaakmiddelen en adviezen, en natuurlijk met Product en Veiligheidsbladen ( MSDS datasheets ) van alle chemie.

Passende service

Wij bieden u altijd een service op maat. Dit wil zeggen dat wij voor u klaarstaan met een service die goed past bij wat u nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld altijd terugvallen op de kennis van onze adviseurs, die in heel Nederland werkzaam zijn. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar om u van meer informatie en advies te voorzien wanneer u dit wenst.

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer