0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wij leveren snel uit voorraad alle soorten glansmiddel voor professioneel en semi-professioneel gebruik, zowel van Wola, Christeyns als van Ecolab. Vanaf € 99,-  wordt dit al franco en snel geleverd. En het Broxo onthardingszout voor de waterontharder kunt u gelijk mee bestellen. U heeft de keuze uit diverse soorten blokken glansmiddel waaronder Ecolab Apex Rinse, en Christeyns GREEN'R Rinse Solid of vloeibaar glansmiddel zoals bijvoorbeeld Wola Spoelglansmiddel Professioneel of Toprinse HD, en het onthardingszout van Broxomatic.

Producten per pagina: 203248

Wij hebben uitsluitend de beste en meest betrouwbare producten in ons assortiment opgenomen. Dit hebben wij gedaan, zodat wij altijd zeker kunnen zijn dat wij onze klanten tevreden stellen met een uitstekende kwaliteit.

De beste producten staan voor u klaar

Als het om schoonmaak en hygiëne gaat, dan wilt u natuurlijk kunnen rekenen op het beste. U voelt zich immers beter in een schone omgeving, net als iedereen. Wij dragen hier graag aan bij door u een ruim assortiment met de beste producten te bieden, ook voor uw vaatwasser. Een schone vaat is immers belangrijk, zeker wanneer het om professioneel gebruik gaat. Wij staan voortdurend garant voor de hoge resultaten die u met onze producten bereikt. Natuurlijk kunnen wij u adviseren bij uw keuze.

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website