0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

De Wola Voorjaarsactie is weer begonnen

Aanbiedingen met heel veel schoonmaakproducten

Ook dit jaar presenteren we in samenwerking met de fabrikanten van goede kwaliteit schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen weer een mooie Wola Voorjaarsactie met heel veel aanbiedingen op schoonmaakproducten. Met de brede keuze uit ons totale assortiment zitten er voor iedereen scherpe acties bij waarmee veel voordeel te behalen is. Of u nu op zoek bent naar aanbiedingen op schoonmaakmiddelen en materialen, hygiënepapier en dispensers of op stofzuigers en andere schoonmaakmachines, Wola heeft het allemaal weer in de voorjaarsactie.

 

Elk jaar in het voorjaar veel actievoordeel

Na de winter komt gelukkig weer het voorjaar, de tijd waar bijna iedereen weer naar uitkijkt. Op het moment dat de eerste zonnestralen doorbreken worden er weer plannen gemaakt voor het nieuwe jaar en komt er weer nieuwe energie naar boven. Het voorjaar is ook de tijd om het bedrijfsterrein, de tuinen en de terreinen van vakantieparken, sport accommodaties, jachthavens en zwembaden weer klaar te maken voor het komend seizoen. En natuurlijk om alles eens goed op te ruimen en weer netjes schoon te maken. Om u daarbij te helpen heeft Wola daarom juist in het voorjaar heel veel actievoordeel op alles wat u hiervoor nodig heeft.

 

Opstart van het nieuwe recreatieseizoen

Zoals elk jaar is het voorjaar ook de periode van de opstart van het nieuwe recreatieseizoen, zowel voor de dag- als de verblijfsrecreatie. Het gras en de planten beginnen weer te groeien en de kampeerterreinen, dag attracties, jachthavens en de buitenzwembaden worden weer klaargemaakt voor het nieuwe recreatieseizoen. Bij welke brancheorganisatie binnen de recreatiesector uw recreatiebedrijf nu ook is aangesloten, Wola heeft hier als Hiswa Recron topleverancier en In Het Groen leverancier tot eind April scherpe aanbiedingen met goed werkende materialen en producten voor.

 

Aanbiedingen voor iedereen

Naast alle bedrijven die actief zijn in de recreatiesector zijn de Wola Voorjaarsacties natuurlijk zeer aantrekkelijk voor iedereen. Door de lange actieperiode van maar liefst 10 weken en het uitgebreide aanbod aan actieproducten voor het schoonmaken zitten er gegarandeerd voor iedereen mooie aanbiedingen tussen. Of u nu al klant bent of nog niet, elke ondernemer, klant of nieuwe klant kan gebruikmaken van de scherpe aanbiedingen die we ook dit voorjaar weer hebben.

 

 

 

Acties met schoonmaakmiddelen en nog veel meer

Bekijk dus snel de Wola Voorjaarsactie 2023 en profiteer van heel veel voordeel op schoonmaakmiddelen van Ecolab, Forbo schoonloopmatten, Wecoline schoonmaakmaterialen, Euro Products dispensers, toiletpapier en handdoekrollen, Cleanfix schoonmaakmachines en nog veel meer Wola actieproducten. De Wola voorjaarsacties zijn geldig vanaf 20 februari 2023 t/m 30 april 2023.

Bestel nu gemakkelijk online of bel met ons kantoor op 050-3129685 voor vragen of bestellingen.




Meer nieuws




Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer