0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Nieuw: Christeyns GREEN'R schoon

Alleen Ecolabel reinigingsmiddelen 

Vanaf januari 2024 is Wola ook uw leverancier van alle reinigingsmiddelen van Christeyns Nederland. Met het GREEN’R assortiment brengt Christeyns nog uitsluitend schoonmaakmiddelen op de markt met een Ecolabel. Op deze manier willen we samen zo optimaal mogelijk voldoen aan onze maatschappelijke verplichtingen en de keuze voor duurzaam schoonmaken nog makkelijker maken.

Christeyns is een familiebedrijf met al meer dan 75 jaar ervaring in het ontwikkelen van reinigingsmiddelen voor professioneel gebruik. Wij werken inmiddels al tientallen jaren samen bij het ontwikkelen en aanbieden van wasmiddelen en vaatwasmiddelen voor onze klanten. En Wola gaat als Christeyns ambassadeur in Nederland nu ook het complete Ecolabel assortiment GREEN’R schoonmaakmiddelen en Relavit vaatwasmiddel aanbieden. 

 

GREEN’R de naam zegt het al 

Alle GREEN’R reinigingsmiddelen zijn duurzame producten met het Europees Ecolabel of het Nordic Swan Ecolabel. Deze middelen zijn ontwikkeld om op een Ecologische manier schoon te kunnen maken, om te wassen of vaatwassen. De GREEN’R schoon producten zijn allemaal van hoge kwaliteit en ontwikkeld om op een efficiënte manier professioneel te kunnen schoonmaken. In gebouwen, professionele keukens of in de wasserij.
Op deze manier kunt u het hele bedrijf, school, vakantiepark of zorginstelling duurzaam en verantwoord schoonhouden met Ecolabel GREEN’R schoonmaakmiddelen. 

 

Ook Superconcentrates met doseersystemen 

Voor het schoonmaken en desinfecteren van gebouwen, zorginstellingen, horeca, catering en recreatiebedrijven bieden we nu ook een totaalconcept GEEN’R Superconcentrates. Dit is een complete Ecolabel lijn schoonmaakmiddelen in ultra geconcentreerde vorm, die worden gedoseerd vanuit een doseersysteem. Voor het vullen van een sprayflacon of een sopemmer met altijd de juiste sopoplossing. Zonder gevaar van verspilling, knoeien, overdosering of verkeerd gebruik van de Christeyns superconcentrates. Alle middelen hebben een overeenkomstige kleurcode op de producten, dispenser en de sproeiflacon. Verpakt in zakjes met een minimum aan transport, opslag en afval is dit een zeer duurzame keuze. De producten zoals bijvoorbeeld de GREEN’R Superconcentrates 5 Kitchen Cleaner zijn efficiënt om mee te werken met een hoog gebruiksgemak en zeer lage gebruikskosten. 

 

 

Alle Christeyns reinigingsmiddelen 

Van het Christeyns assortiment reinigingsmiddelen voor professioneel gebruik bieden wij u daarnaast een gevarieerd aanbod schoonmaakmiddelen, zoals een vloerreiniger en de kant en klare GREEN’R Sanit Sanitair Sprayreiniger. De PHAGO’DERM handzepen en alle algemene keukenreinigers.
En natuurlijk onze wasmiddelen waaronder ook het Totaalwaspoeder GREEN’R Ecolabel. Voor professionele vaatwasmachines bieden wij alle mogelijke soorten vaatwasmiddel zoals de Relavit Autodish CL en de Ecolabel GREEN’R Autodish Solid en glansmiddel. Natuurlijk kunnen wij hier samen met Christeyns de benodigde doseerapparatuur voor aanbieden en installeren. Bestel al deze GREEN’R reinigingsmiddelen nu zelf in onze webshop. Of neem contact met ons op voor een afspraak met onze adviseur, of wanneer u op zoek bent naar een ander Christeyns product wat wij voor u mee kunnen bestellen.

 

 




Meer nieuws




Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website