0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Bestel schoonmaakproducten nu nog gemakkelijker

De Wola website is weer helemaal vernieuwd

Ontdek meer en neem direct een kijkje op de nieuwe homepage van wola.nl en in onze geheel vernieuwde webshop. Met een frisse eigentijdse uitstraling, snellere en eenvoudige navigatie en een beter overzicht van de categorieën en subcategorieën in onze webshop. Zo vind u de informatie die u zoekt makkelijker en kunt u de schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen snel en gemakkelijk bestellen.

 

Al uw schoonmaakartikelen in 9 overzichtelijke categorieën

In onze nieuwe webshop vind u ons totale assortiment waaronder schoonmaakmiddelen, schoonmaakmaterialen, hygiënepapier en dispensers en de schoonmaakmachines in 9 overzichtelijke categorieën ingedeeld. Zodat u makkelijk en snel kan vinden wat u nodig heeft. Of het nu toiletpapier is of bijvoorbeeld een goede kwaliteit schoonloopmat. In een paar klikken besteld u bij Wola alles voor het schoonmaken en wij leveren de bestelling binnen een paar dagen franco vanaf € 99,- uit voorraad.

 

Wola heeft het hele jaar door mooie acties en aanbiedingen

Als HISWA-RECRON Top Supplier hebben wij elk voorjaar veel acties voor onze klanten in de dag en verblijfsrecreatie zoals campings, jachthaven en vakantieparken. En in het najaar hebben we dan nog een keer een uitgebreide najaarsactie met veel voordelige producten. Natuurlijk kunnen al onze klanten van deze mooie aanbiedingen gebruik maken. Deze en al onze andere acties die we op dat moment hebben kunt u op elk moment bestellen op onze actiepagina.

 

Altijd het laatste nieuws op schoonmaakgebied op onze site

Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van schoonmaken. En om tips en adviezen te krijgen op schoonmaakgebied kunt u op elk gewenst moment onze nieuwsberichten lezen, ook zonder dat u een Wola account heeft en zonder in te loggen. Wilt u meer weten, een persoonlijk advies over schoonmaken, schoonmaakmachines of dispensers voor in sanitaire ruimten, bel ons dan op 050-3129685 voor advies of een afspraak met één van onze hygiëneadviseurs in uw bedrijf.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte blijft

Wilt u altijd op de hoogte zijn van alle acties en aanbiedingen van Wola en van ander nieuws meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze versturen wij 1 keer per maand, zodat u wel altijd op de hoogte bent, maar niet teveel mails ontvangt.




Meer nieuws




Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer