Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Het assortiment papier en dispensers is uitgebreid, zodat wij u altijd de oplossing kunnen bieden die u nodig heeft. U kunt binnen het assortiment papier terecht voor diverse soorten toiletpapier, zoals bijvoorbeeld reguliere rollen en rollen voor in dispensers, voor handdoekrollen en gevouwen handdoekjes, zoals Handdoekpapier cellulose 2-laags en Handdoekpapier Z-vouw naturel. Daarnaast komt u hier ook diverse tissues en soorten industriepapier tegen, en kunt u hier goed terecht voor poetspapier, zoals bijvoorbeeld ons Poetspapier Midi. Uiteraard zijn er voor de diverse soorten papier ook verschillende modellen dispensers beschikbaar.

Voorjaarsactie t/m 30 april 2021: Alle papier met het oranje Voorjaarsactie-label nu 5 verpakkingen + 1 verpakking GRATIS!
Grootverbruik? Kijk naar de spectaculaire palletaanbieding!

Oplossingen op maat

Geen branche kan zonder papier en praktische dispensers. Wij bieden u de meest uiteenlopende oplossingen, waardoor wij u ook altijd een oplossing kunnen bieden die perfect aansluit bij uw behoeften. U kunt het assortiment zelf bekijken en een keuze maken, maar onze adviseurs staan natuurlijk ook voor u klaar om u te adviseren bij het maken van uw keuze. U bent van harte welkom.

© Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.