Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

U verwacht toch ook dat het schoon is?

Een schoon huisje of  sanitairgebouw op de camping is altijd een fijn begin

De recreatie in Nederland heeft weer een druk seizoen dit jaar. Er komen steeds meer buitenlandse toeristen naar Nederland, en we hebben er de laatste 2 jaar ook goed weer bij. Wola levert sinds jaar en dag al veel schoonmaakmiddelen, schoonmaakmaterialen en papier- en dispensersystemen voor op de camping, jachthaven of bungalowpark. Wij proberen recreatiebedrijven te helpen om hun voorzieningen schoon en netjes te houden. Want dat draagt enorm bij aan de beleving van de gasten, dat geldt toch ook voor u wanneer u ergens komt? 

 

Naast RECRON topleverancier nu ook Vekabo leverancier

Wola heeft onder haar klanten ruim 600 recreatiebedrijven in Nederland. Wij zijn goed thuis in deze markt en kunnen de bedrijven in de recreatieve sector helpen om zo optimaal mogelijk te kunnen schoonmaken. Waarbij milieubewustzijn en beheersing van de kosten een belangrijk aspect is. Om die reden zijn we begin deze eeuw ook RECRON topleverancier geworden zodat we hier op deze manier extra aan kunnen bijdragen, ook door middel van goede adviezen en nieuwe innovatieve producten. Volgend jaar gaat de RECRON fuseren met de Hiswa waardoor we ook meer watersportbedrijven van goede adviezen voor het schoonmaken kunnen voorzien. Om die reden is Wola vanaf dit jaar tevens Vekabo leverancier geworden. Leuk is ook onze pagina met RECRON topleverancier logo dit najaar op de green Led Wall aan de A28 bij Assen, heeft u hem al gezien? 

 

Een schone werkvloer leidt ook tot meer productiviteit!

Een schone accommodatie en nette sanitaire ruimten leidt tot hogere klanttevredenheid. Dat geldt voor elk recreatiebedrijf, maar wat dacht u van een hotelkamer? Zoals de meeste recreatieondernemers weten, gaan kampeerders wanneer ze een plek zoeken voor het komend seizoen, vaak eerst ook even in het toiletgebouw kijken. En ook in een horecabedrijf is een nette en schone toiletgroep een  visitekaartje voor een bedrijf waar je graag wilt komen. Om dezelfde redenen leidt een schone, opgeruimde en nette werkvloer tot prettiger werkomstandigheden en meer arbeidsproductiviteit. In een productieomgeving waar dit ook nog extra van belang is spreekt dit eigenlijk ook voor zich, zoals waar hoogwaardige technische producten of lenzen worden geproduceerd. En ook in de Food industrie of bij het werken volgens HACCP is het van cruciaal belang dat het netjes, schoon en opgeruimd is. 

 

Werkzaam in de recreatie of watersport?

Vanwege onze kennis en ervaring in de dag- en verblijfsrecreatie zullen wij dit jaar ook weer op de recreatievakbeurs in Hardenberg staan. Dit jaar staan we hier samen met onze partners Cleanfix en MTS Euro Products. Bent u ondernemer of op een andere manier actief in de recreatiesector, zet 26, 27 en 28 november 2019 dan vast in uw agenda, wij ontvangen u graag. En bezoek alvast onze site op wola.nl of neem contact met ons op bel ons via 050-3129685 
Meer nieuws


21 Aug 2020
Beter schoon met microvezel

01 Jul 2020
Zomer, de tijd voor vloeronderhoud

12 May 2020
Reinigen,... of toch desinfecteren

30 Mar 2020
Wat u van Wola mag verwachten tijdens de Coronacrisis

06 Feb 2020
Bijhouden is ....

02 Jan 2020
Uitbesteden of beter zelf schoonmaken?

06 Nov 2019
Hoe een toilet geld op kan leveren

10 Oct 2019
Een schone was heeft invloed op uw gezondheid

04 Sep 2019
U verwacht toch ook dat het schoon is?

08 Aug 2019
Last van vliegen en wespen?© Wola BV, 2020. Ontwikkeld door Custom Website.