Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Het Kon Minder

Dat is een compliment in het Gronings. 

Wanneer je aan iemand vraagt of iets bevalt, of bijvoorbeeld of het eten gesmaakt heeft is de tekst van deze titel  “het kon minder” een antwoord wat je graag zou willen horen. Ik heb geen klachten, is een soortgelijk positief antwoord. In Groningen bedoelt men daarmee dat je je werk goed hebt gedaan, dat een artikel bevalt, of dat het eten goed gesmaakt heeft. En we horen bij Wola natuurlijk graag dat een schoonmaakmiddel goed bevalt, of dat er op de juiste manier en volgens afspraak geleverd is. Dat wij proberen om ons werk zo goed mogelijk te doen en u als klant zo goed mogelijk te adviseren. En vervolgens snel en op de juiste manier de bestelde goederen te leveren, is voor ons eigenlijk heel vanzelfsprekend. Ons doel is om onze klanten tevreden te stellen en te houden. Zo staat het ook in onze introductiebrief. Maar omdat we een Gronings bedrijf zijn vergeten we dat wel eens te zeggen, vandaar dat we eens willen uitleggen hoe wij proberen u tevreden te houden.

 

Hoe zorgt Wola ervoor dat u een tevreden klant wordt en blijft? 

Ons beleid is om onze klanten en prospects te adviseren naar de behoefte die u heeft. Wij willen u geen product proberen te verkopen, maar een oplossing aanbieden die exact aansluit bij uw wensen op het gebied van schoonmaak. En die zijn bij elke klant weer anders. Maakt u dagelijks of wekelijks schoon, wilt u een vloer alleen schoonmaken of ook onderhouden? Voor welke handdoekautomaat kiest u, en welke kleur of materiaalsoort wilt u? Of wilt u juist geen gevouwen handdoekjes gebruiken. En wat dacht u van de keuze van schoonmaakmaterialen, of bijvoorbeeld dat het gebruik van een schrobzuigmachine voor uw situatie een goede keuze zou zijn. Met ons brede assortiment op het gebied van schoonmaakmiddelen, materialen, papier, dispensers en machines kunnen we altijd een product leveren wat precies aansluit bij uw wensen en werkwijze. 

 

Snelle leveringen en constante kwaliteit 

Nadat u bij ons de schoonmaakmiddelen van uw keuze heeft besteld wilt u ze normaal gesproken snel geleverd hebben. Vandaag telefonisch in Groningen of in onze webshop besteld betekent dat u binnen 2 werkdagen uit voorraad geleverd krijgt door Koopman Transmission. Alleen bij artikelen die besteld moeten worden duurt dit iets langer. Mocht u de producten morgen, op zaterdag of op een bepaalde datum of moment geleverd willen krijgen, neem hier dan even contact met ons over op en we spreken het zo met u af. Wij leveren al franco vanaf € 99,-, mochten er manco’s of bestelartikelen bij uw bestelling zitten nemen wij hier altijd telefonisch contact met u over op. Om te overleggen of we de manco’s moeten naleveren, u deze keer een vervangend product wilt bestellen, of dat we de levering uitgesteld in één keer kunnen leveren. 

 

Maar wat als u wel een klacht heeft?

Ik heb geen klachten is positief in het Gronings. Maar als u wel een klacht heeft over de levering, de staat van de geleverde goederen of over het product zelf: neem dan contact met ons op, want bij Wola is het streven klanten tevreden houden. Wij zullen er dan alles aan doen om dit samen met u op te lossen. Zo hebben wij klanten die al meer dan 40 jaar klant bij ons zijn, want een tevreden klant blijft klant. En wij bestaan al meer dan 85 jaar door te doen wat wij normaal vinden, namelijk ons werk gewoon goed uitvoeren. En bent u inderdaad tevreden over onze schoonmaakmiddelen, de service en de leveringen kunt u ons helpen door een Google review in te vullen. Waardoor ook andere klanten deze ervaring op kunnen doen.

 

Namens het Wola team, heel erg bedankt
Meer nieuws


21 Aug 2020
Beter schoon met microvezel

01 Jul 2020
Zomer, de tijd voor vloeronderhoud

12 May 2020
Reinigen,... of toch desinfecteren

30 Mar 2020
Wat u van Wola mag verwachten tijdens de Coronacrisis

06 Feb 2020
Bijhouden is ....

02 Jan 2020
Uitbesteden of beter zelf schoonmaken?

06 Nov 2019
Hoe een toilet geld op kan leveren

10 Oct 2019
Een schone was heeft invloed op uw gezondheid

04 Sep 2019
U verwacht toch ook dat het schoon is?

08 Aug 2019
Last van vliegen en wespen?© Wola BV, 2020. Ontwikkeld door Custom Website.