0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Actieproducten en voordelig inkopen voor het nieuwe seizoen

Tijdens de Wola voorjaarsacties

Ook dit jaar heeft Wola aan het begin van de lente weer zeer uitgebreide voorjaarsacties met aanbiedingen en kortingen bij afname van schoonmaakmiddelen, werkmaterialen en schoonmaakmachines. Om de start van weer een nieuw seizoen zo goed mogelijk te kunnen beginnen. De Wola voorjaarsacties zijn als HISWA-RECRON TopSupplier natuurlijk bestemd voor recreatie- en watersportbedrijven maar ook voor al onze andere relaties en voor nieuwe klanten.

 

Hygiënepapier en dispensers

Tijdens de actieperiode hebben we weer zeer scherpe palletprijzen voor
toiletpapier en handdoekpapier, en onze vertrouwde 5+1 gratis actie voor alle soorten hygiënepapier uit ons zeer uitgebreide assortiment papierrollen, papieren handdoekjes en toiletrollen. En natuurlijk hebben we voor alle mogelijke merken en systemen ook de juiste dispensers van slagvast kunststof in meerdere kleuren of van RVS. Ook hebben we dit jaar weer een mooie aanbieding met de Euro Products Pearl of Quartz luchtverfrissersystemen en de Microburst geurvullingen voor deze luchtverfrissersystemen.

 

Nu ook Christeyns schoonmaakmiddelen

Naast ons uitgebreide assortiment schoonmaakmiddelen van Wola en Ecolab bieden we vanaf nu ook het complete Ecolabel GREEN’R assortiment van Christeyns aan waaronder de GREEN’R Superconcentrates en de kant en klare Sanit Sanitair Sprayreiniger en ontkalker. In de maand Maart hebben we met deze Christeyns reinigingsmiddelen tevens een 3+1 gratis introductieactie. Maar ook een combinatie korting van 20% bij afname van 2 dozen Ecolab sanitairreinigers en ontkalkers zoals bijvoorbeeld de Into Fresh. Of de 2e doos voor de halve prijs van de Alklanet glasreiniger, en 15% korting op de Wola Oven en Grill Foamcleaner en Wola ontvetter in sprayflacon.

 

Actieprijzen voor Schoonmaakmachines en materialen

Verder zijn er dit jaar weer veel scherpe actieprijzen met schoonmaakmachines
en werkmaterialen.Zoals bijvoorbeeld met een Cleanfix RA 395 IBC schrobzuigmachine of de zeer betrouwbare SW 21 Aqua waterzuiger. Met onze topkwaliteit microvezeldoeken in 5 kleuren of de nieuwe van gerecyclede PET flessen gemaakte Fullcycle microvezeldoeken. En we hebben mooie aanbiedingen met dweilsystemen zoals met de Filmop Mopkit-startset, het Ecolab Rasant Xpress Mini Vlakmopsysteem of de Wecoline Rolemmer Duo en de Werkwagen Allure XL. En natuurlijk met onze topkwaliteit Scandinavisch hygiënisch borstelwerk en de Forbo schoonloopmatten.




Meer nieuws




Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website