Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Koop nu voordelig in

Voor het nieuwe seizoen

De Wola Voorjaarsactie is er weer. Zoals ieder jaar hebben wij als HISWA-RECRON topleverancier tijdens het opstarten van het nieuwe seizoen voor campings, recreatieparken, horecabedrijven, jachthavens en alle andere bedrijven weer zeer scherpe acties met hygiënepapier en dispensers, schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen. U kunt nog gebruikmaken van bulkinkoop voordeel en de scherpe actieprijzen op onder meer microvezel reinigingsdoeken en Wola vaatwastabletten tot eind April.

 

Schoonmaakmiddelen voor sanitair

In de dagrecreatie en de verblijfsrecreatie is het erg belangrijk dat de toiletgebouwen en doucheruimten goed schoon zijn. Een recreatiebedrijf wordt hier vaak ook door de gasten op beoordeeld, maar dat geldt natuurlijk ook voor een zwembad, een horecabedrijf of attractiepark.
Om de sanitaire ruimten goed en gemakkelijk schoon te kunnen houden hebben wij een zeer geschikte sanitairreiniger en goede Ecolab ontkalkers en WC reinigers in actie. Maar bijvoorbeeld ook een handig schuimsysteem om de natte ruimten gemakkelijker en sneller schoon te kunnen maken. En daarbij hebben wij ook weer een mooie actie met alle soorten Handdoek- en Toiletpapier: 5 + 1 gratis voor alle verpakkingen.

 

Welke Schoonmaakmaterialen zijn hiervoor nodig

Ook de hiervoor benodigde schoonmaakmaterialen bieden wij tijdens de Wola voorjaarsactie aan met korting. Zoals onze topkwaliteit Ecolabel microvezel reinigingsdoeken, zeer goede kwaliteit bezems, luiwagens en vloertrekkers en de Wecoline werkwagens.
En bijvoorbeeld een vlakmopsysteem om snel en gemakkelijk een vloer te dweilen, het Rasant Xpress mini vlakmopsysteem is nu in de aanbieding. Dit vlakmopsysteem is ook zeer handig te gebruiken voor de tussentijdse schoonmaak van bijvoorbeeld de vloeren in de toiletten, samen met de Alklanet sprayreiniger en een schone microvezeldoek.

 

 

Voorkom snelle vervuiling van de vloeren

Naast het goed schoonmaken van de vloeren is het zaak om te voorkomen dat de vloer heel snel weer vervuilt. Daarom hebben we nu ook alle Coral schoonloopmatten in de aanbieding, met 15% korting. Met een goede schoonloopmat dringt u de inloop van vuil en vocht terug, waardoor de vloeren minder snel weer vervuilen. Tevens in de aanbieding, een goede Cleanfix stofzuiger voor het schoonhouden van deze matten en een krachtige Edgefix MX schrobmachine of een praktische Cleanfix RA 395 IBC schrobzuigmachine om de harde vloeren beter en makkelijk schoon te kunnen maken.

Bestel nu dus snel alles wat u nodig heeft van de Wola Voorjaarsactie zodat u weer helemaal klaar bent voor het nieuwe seizoen.
Meer nieuws


23 Jun 2022
Het beste schoonmaakresultaat

21 Apr 2022
Investeer in fitte en gezonde werknemers

23 Mar 2022
Koop nu voordelig in

04 Feb 2022
Voorkom schimmels in de vaatwasmachine

07 Jan 2022
De voordelen van een goede schoonloopmat

26 Nov 2021
Goed handenwassen blijft heel belangrijk

04 Nov 2021
De Recreatie Vakbeurs editie 2021

23 Sep 2021
Onderhoud uw schoonmaakmachines

16 Aug 2021
Grill en BBQ schoonmaken

29 Apr 2021
Een schone toiletgroepDeze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer

© Wola BV, 2022. Ontwikkeld door Custom Website.