Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wola staat bekend om de uitstekende kwaliteit van onze werkwagens, maar ook van de overige schoonmaakmaterialen. Binnen ons assortiment werkwagens kunt u dan ook meerdere compacte en uitgebreide modellen vinden. Ook kunnen we u een werkwagen leveren van Brix of Ecolab die met modules helemaal naar wens kan worden samengesteld. Op deze manier kunt u de keuze van een werkwagen helemaal afstemmen op de behoeften van u en de medewerkers die bij u schoonmaken.

Producten per pagina: 203248

Werkwagens worden vaak zwaarder belast met schoonmaakmiddelen en –benodigdheden. Het is dan ook bijzonder belangrijk dat de werkwagens van hoge kwaliteit zijn, om voortdurend een optimale stabiliteit te kunnen bieden, ook bij zwaardere belasting.

Alles wat u nodig heeft

Als totaalleverancier in de hygiënebranche bieden wij u oplossingen waar u écht iets aan heeft. Het assortiment werkwagens is zeer gevarieerd, zodat u het ontwerp gemakkelijk kunt aanpassen op wat u nodig heeft. Vanzelfsprekend zijn de werkwagens naar wens in te richten en aan te vullen met diverse accessoires en toebehoren. Indien gewenst kunnen wij u adviseren bij het maken van uw keuzes, zodat u zeker weet dat u de beste oplossing voor uw branche in huis haalt. Bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft.

© Wola BV, 2020. Ontwikkeld door Custom Website.