Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wola staat bekend om de uitstekende kwaliteit van onze werkwagens, maar ook van de overige schoonmaakmaterialen. Binnen ons assortiment werkwagens kunt u dan ook meerdere compacte en uitgebreide modellen vinden. Ook kunnen we u een werkwagen leveren van de merken Brix of Ecolab Vario Fixx of Vario Flexx die helemaal naar wens kunnen worden samengesteld. Met meerdere schalen, en afsluitbare compartimenten of lades. Op deze manier kunt u de keuze van een werkwagen helemaal afstemmen op de behoeften van u en de medewerkers die bij u schoonmaken. Dat zal in een sporthal namelijk heel anders zijn dan bijvoorbeeld bij een regionale ambulancedienst. Enkele modellen kunnen indien gewenst ook bedrukt worden met uw logo of bedrijfskleuren. Nieuw in ons assortiment zijn de All Terrain werkwagens en de Werkwagen met foamwielen die geschikt zijn om buiten of over bestrating mee te nemen. Ideaal voor een camping of bij het schoonmaken van recreatiewoningen op een bungalow- of chaletpark.

Producten per pagina: 203248
Actie
Actie
Werkwagen All Terrain
€ 475,20
€ 425,00
  • Bestel nu
  • Werkwagens worden vaak zwaarder belast met schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen. Het is dan ook bijzonder belangrijk dat de werkwagens van hoge kwaliteit zijn om voortdurend een optimale stabiliteit te kunnen bieden, ook bij zwaardere belasting.

    Alles wat u nodig heeft

    Als totaalleverancier in de hygiënebranche bieden wij u oplossingen waar u écht iets aan heeft. Het assortiment werkwagens of schoonmaakkarren is zeer gevarieerd, zodat u het ontwerp gemakkelijk kunt aanpassen op wat u nodig heeft. Vanzelfsprekend zijn de werkwagens naar wens in te richten en aan te vullen met diverse accessoires en toebehoren. Indien gewenst kunnen wij u adviseren bij het maken van uw keuzes, zodat u zeker weet dat u de beste oplossing voor uw bedrijf, sportaccomodatie, zorginstelling of horeca- of recreatiebedrijf in huis haalt. Bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft.

    Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer

    © Wola BV, 2022. Ontwikkeld door Custom Website.