Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

De voordelen van een goede schoonloopmat

Minder inloop van vuil en vocht

Er wordt niet zo vaak bij stil gestaan maar het plaatsen van een goede schoonloopmat bij elke entree levert veel voordelen op, zowel direct als op de lange termijn. Met onze Forbo Coral schoonloopmatten beperk je de inloop van vocht en vuil in elke situatie. Een mat van de juiste grootte en in een goede staat levert bij een paar stappen al gauw een reductie van de inloop van vocht en vuil van 60% op. Daardoor blijven de vloeren in een pand schoner, dat is niet alleen hygiënischer maar het ziet er natuurlijk ook mooier uit. En een groot voordeel hiervan is dat de vloeren minder vaak en makkelijker schoongemaakt kunnen worden.

 

Een droge vloer is veiliger

Natte vloeren kunnen glad zijn. Daarom wordt er uit het oogpunt van veiligheid vaak een waarschuwingsbord natte vloer geplaatst bij een zojuist gedweilde vloer. Maar de inloop van vocht door regen en sneeuw vanaf buiten, of bijvoorbeeld vocht uit een doucheruimte in een sportaccommodatie of camping kan op elk moment van de dag gebeuren. Dit kan ook voor gevaarlijke situaties en een snelle vervuiling van de achterliggende vloeren zorgen. Door het plaatsen van Forbo Coral classic lopers of matten zorg je voor veel absorptie van vocht en ook voor een goede afschraping van het vuil onder de schoenzolen. De anti-slip Coral grip matten worden ook vaak bij natte ruimtes toegepast.

 

Een goede schoonloopmat verdient u snel terug

Wola levert de beste kwaliteit schoonloopzones en matten van Forbo. U kunt natuurlijk kiezen voor een goedkoop alternatief maar deze hebben vaak weinig vocht absorberend en vuil afschrapend vermogen. Dunne dichte matten waarvan de vezels niet open staan en kokos matten zijn bovendien niet goed schoon te zuigen waardoor ze snel verzadigd raken en geen werking meer hebben. De Forbo Coral matten zijn zo geproduceerd dat u ze met een goede professionele stofzuiger of een borstelstofzuiger goed schoon kunt zuigen waardoor ze hun werk blijven doen. Ook zit er op de Forbo matten een aflopende garantie van 5 jaar en gaan ze erg lang mee. De kosten van de aanschaf van onze Coral matten zijn dan ook vaak voor een periode van 5 tot 10 jaar. Verder is het een groot voordeel van deze goede kwaliteit schoonloopmatten, dat u veel minder inloop van zand hebt op de vloeren waardoor deze minder slijten en langer mee gaan.
En natuurlijk brengt minder vervuiling ook minder werk en schoonmaakkosten met zich mee. Een kwalitatief goede en nette schoonloopmat bij elke entree is dus niet alleen erg praktisch, maar ook een investering die u snel terugverdient.

 

Welke Forbo schoonloopmat is geschikt voor u

Een compleet schoonloopsysteem stopt tot 95% van de inloop van vuil en vocht. In de meeste situaties voor zowel zakelijk als particulier gebruik kunt u het beste kiezen voor een Coral classic schoonloopmat. Heeft u te maken met veel inloop van zand kunt u beter voor een Coral Brush kiezen omdat deze nog meer afschrapend vermogen heeft. Voor korte entreesluizen en plekken waar veel mensen binnenkomen zoals in grote kantoorpanden of drukke winkels is de Coral duo zeer geschikt. Voor alle informatie en onze uitgebreide collectie kijk op onze webpagina Forbo Coral schoonloopmatten welke mat geschikt is voor uw situatie.
Meer nieuws


23 Jun 2022
Het beste schoonmaakresultaat

21 Apr 2022
Investeer in fitte en gezonde werknemers

23 Mar 2022
Koop nu voordelig in

04 Feb 2022
Voorkom schimmels in de vaatwasmachine

07 Jan 2022
De voordelen van een goede schoonloopmat

26 Nov 2021
Goed handenwassen blijft heel belangrijk

04 Nov 2021
De Recreatie Vakbeurs editie 2021

23 Sep 2021
Onderhoud uw schoonmaakmachines

16 Aug 2021
Grill en BBQ schoonmaken

29 Apr 2021
Een schone toiletgroepDeze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer

© Wola BV, 2022. Ontwikkeld door Custom Website.