0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

De Recreatie Vakbeurs editie 2021

Bezoekt u de Wola stand ook op de beurs

Over minder dan 2 weken gaat de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg weer van start.
Natuurlijk zal Wola als Hiswa-Recron TOP Supplier hier ook weer aanwezig zijn. We staan op deze editie van de beurs samen met onze partners Cleanfix schoonmaakmachines en de leverancier voor hygiënepapier en dispensers MTS Euro Products. Ook dit jaar hebben we weer een aantal innovatieve en voor de recreatiesector praktische nieuwe schoonmaakmachines, schoonmaakmaterialen en natuurlijk de zeer complete en fraaie Quartz dispenserlijn voor de toiletten en doucheruimten. Ook geschikt voor in de verhuuraccommodaties en het privésanitair bij een comfortplaats op de camping.

 

Alles om goed schoon te kunnen maken

Naast goede schoonmaakmachines en alle bestaande soorten toiletpapier en handdoekpapier levert Wola alles wat een recreatiebedrijf, jachthaven of sportaccommodatie maar nodig kan hebben om goed en effectief schoon te kunnen maken. U heeft bij ons ook een ruime keuze uit schoonmaakmiddelen van Wola en Ecolab, schoonmaakmaterialen, afvalbakken en afvalzakken, schoonloopmatten, wasmiddelen en vaatwasmiddelen en alles wat u in de recreatiesector maar nodig kunt hebben. Ook voor de Green Key. Dat kunt u ook verwachten van een Hiswa-Recron TOP Supplier met veel ervaring en al ruim 500 recreatiebedrijven in Nederland als klant.

 

Vraag kosteloos uw toegangsbewijs aan

Komt u ons ook bezoeken in stand nr. 329. Wij ontvangen u graag samen met Cleanfix en Euro Products om weer eens bij te praten, om u de nieuwste ontwikkelingen te laten zien waar u uw voordeel mee kunt doen, of voor het plannen van een afspraak in uw groepsaccommodatie , jachthaven, recreatiepark of camping. En natuurlijk hebben we op de beurs ook weer mooie acties met toiletpapier, schoonmaakmachines en de huidige Wola Najaarsacties.


Bestel hier gratis uw toegangsbewijs en we zien u graag in onze stand op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg op 16, 17 of 18 November 2021. De beurs is toegankelijk zonder gebruik van mondkapje, vergeet u uw Corona toegangsbewijs niet?




Meer nieuws




Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website