0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Met een eenschijfsmachine of schrobmachine maakt u uw vloeren snel, effectief en gemakkelijk hygiënisch schoon. In het aanbod van Wola kunt u diverse Low-speed, High-speed en Duo-speed eenschijfsmachines vinden, van onder meer de merken Kärcher, Cleanfix en FloorMac. Ook leveren wij de complete serie excentrische EdgeFix schrobmachines. Van diverse gerenommeerde merken zijn meerdere modellen beschikbaar, van compact tot XL-uitvoering.

Zoekt u een machine die tegelijkertijd kan schrobben en zuigen kijk dan bij ons assortiment schrobzuigmachines.

Producten per pagina: 203248

U kunt altijd een eenschijfsmachine of schrobmachine bij ons vinden die aan uw behoefte voldoet. Naast ons brede assortiment eenschijfsmachines van betrouwbare kwaliteit bieden wij u natuurlijk ook de complete collectie benodigde onderdelen voor deze machines.

Kwaliteit

Als ervaren onderneming staan wij altijd voor een combinatie van de beste kwaliteit, een nette prijs en een fijne service. Wij zetten onze klanten centraal, en dit merkt u aan alles. Voor ons is het dan ook belangrijk dat wij u als klant tevreden stellen op alle vlakken. Een goede prijs-kwaliteitverhouding hoort hier uiteraard ook bij. Wij voorzien u van informatie en advies wanneer u dit wenst en garanderen u altijd correcte en snelle leveringen door heel Nederland. Wij staan voor u klaar.

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2023. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer