Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Met een eenschijfsmachine maakt u uw vloeren snel, effectief en gemakkelijk hygienisch schoon. In het aanbod van Wola kunt u diverse eenschijfsmachines vinden, van onder meer de merken Kärcher, FloorMac en EdgeFix. Van diverse gerenommeerde merken zijn meerdere modellen beschikbaar, van compact tot XL-uitvoering.

Producten per pagina: 203248
Voorjaarsactie
Voorjaarsactie
Cleanfix EdgeFix L Pointed
€ 1.798,00
€ 1.195,00
  • Bestel nu
  • U kunt altijd een eenschijfsmachine bij ons vinden die aan uw behoeften voldoet. Naast ons brede assortiment eenschijfsmachines van betrouwbare kwaliteit bieden wij u ook een collectie onderdelen voor deze machines.

    Kwaliteit

    Als ervaren onderneming staan wij altijd voor een combinatie van de beste kwaliteit, een nette prijs en een fijne service. Wij zetten onze klanten centraal, en dit merkt u aan alles. Voor ons is het dan ook belangrijk dat wij u als klant tevreden stellen op alle vlakken. Een goede prijs-kwaliteitverhouding hoort hier uiteraard ook bij. Wij voorzien u van informatie en advies wanneer u dit wenst en garanderen u altijd correcte en snelle leveringen door heel Nederland. Wij staan voor u klaar.

    © Wola BV, 2020. Ontwikkeld door Custom Website.