Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Ons assortiment vloeibare vaatwasmiddelen, Ecolab Apex en de Ecolab Solids voor professioneel gebruik is groot. Meerdere merken zijn ruim vertegenwoordigd in onze collectie. Kies bijvoorbeeld voor de hoogwaardige Solid Med, Solid Special of Solid Hero, of kies de Apex Ultra bijvoorbeeld. Naast deze merken zijn onder meer ook Vatex en Topmatic terug te vinden in onze selectie vaatwasmiddelen. Vanaf 99 Euro worden door Wola al deze vaatwasproducten al franco, en snel geleverd!

Producten per pagina: 203248
OP = OP
OP = OP
Vatex Vloeibaar
€ 58,25
€ 29,13
  • Bestel nu
  • U vindt meer informatie bij ieder specifiek product, maar u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor gericht advies.

    Contact voor advies

    Wij staan voor u klaar met een zeer uitgebreide service. U kunt ons niet alleen contacteren voor advies, maar ook voor meer informatie. Wij denken graag met u mee over de juiste oplossingen voor u, aan de hand van uw wensen en eisen. Door heel Nederland staan er adviseurs van Wola voor u klaar. De adviseur kan, indien gewenst, zelfs een compleet plan voor u opstellen. Uiteraard kan dit in nauwe samenwerking met u gebeuren, zodat u zeker weet dat wij u bieden wat u verwacht. Daar zetten wij ons graag voor in.

    © Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.