0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wola biedt u een breed assortiment schoonmaakmiddelen voor uw interieur. Een hygiënisch schoon interieur is belangrijk qua hygiëne en uitstraling van uw bedrijf, verhuuraccomodatie of kantoor. Dit kunt u eenvoudig bereiken door het gebruik van interieurreinigers  en glasreinigers van hoge kwaliteit. Deze vindt u in ons online aanbod. U besteld hier snel interieurreinigers en glasreinigers voor kant en klaar gebruik of glas- en interieurreinigers om een sopoplossing mee te maken. Zoals onder meer de  Ecolab Alklanet en de Wola Sprayreiniger of bijvoorbeeld de Wola Totaal, Wola interieur of de Ecolab Maxx Magic2.

Producten per pagina: 203248
« 12
« 12

Wij bieden u diverse merken schoonmaakmiddelen aan en u heeft de keuze uit zowel klein- als grootverpakkingen. Alle producten die u binnen ons assortiment aantreft zijn van duurzame kwaliteit. Wij presenteren ons dan ook graag als uw duurzame partner in schoonmaakmiddelen. Zelfs het vervoer naar uw locatie is duurzaam geregeld.

De beste service

Wij zetten ons dagelijks in om u de beste service te garanderen, op alle vlakken. Wij streven dan ook voortdurend naar een 100% klanttevredenheid. Dit doen wij onder meer door u snelle levertijden, hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en gratis bezorging te bieden. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar met advies, en indien gewenst maatwerk oplossingen waar u optimaal mee kunt werken.

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2023. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer