0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wola zekerheden 

Kwaliteit

De naam Wola staat garant voor producten van zeer hoge kwaliteit, dit betekent een langere levensduur en meer gemak in het gebruik. De juiste dosering van onze concentraten leveren op dat ze zuinig in gebruik zijn en langer meegaan. En dus ook een lage Cost per use in het gebruik. Indien gewenst zijn hiervoor automatische doseersystemen leverbaar.

Garantie

Op al onze producten zijn de normale wettelijke garantievoorwaarden van toepassing. Omdat Wola ook Premium partner is van een aantal toonaangevende bedrijven in de sector, kunnen wij soms zelfs meer zekerheden bieden.

Tevredenheidsgarantie

Naast de garantie bieden we nog een extra zekerheid. Onze bestaande klanten krijgen van ons op nieuwe door ons geadviseerde producten de zekerheid geboden dat het product bevalt. Mocht dit toch niet zo zijn en u meldt dit ons binnen 21 dagen, zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. Hiermee verlagen wij in bepaalde gevallen de drempel om ons advies uit te proberen.

Snelle leveringen

Wola levert 90% van de producten uit voorraad binnen 2 a 3 werkdagen, of zelfs binnen 1 werkdag indien dat nodig zou zijn. Mocht er een artikel manco zijn nemen wij ALTIJD contact met u op om de leveringsduur te bespreken. Wij bespreken dan met u of de levering in 1 keer verzonden mag worden, of er een deellevering gedaan moet worden en of het nodig is om een tijdelijk alternatief product af te sturen.

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website