0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Voor een breed assortiment desinfectiemiddelen voor professioneel gebruik bent u bij Wola natuurlijk aan het juiste adres. Als totaalleverancier op het vlak van hygiëne en desinfectie bieden wij u de meest uiteenlopende producten. Zoals ook uitstekende desinfecterende middelen voor medische of veterinaire toepassingen. Ook voor voedselbereiding en Foodindustrie leveren wij de geschikte desinfectiemiddelen met de juiste toelatingen. U kunt binnen ons assortiment diverse goede merken vinden, zoals onder meer Ecolab Sirafan Speed, Incidin Pro en Wola Algisept. Ook voor bakta chloortabletten, desinfectietabletten en alcoholwipes kunt u uitstekend binnen ons online aanbod terecht.

Zoekt u een product voor het desinfecteren van handen, klik dan hier.

Bestel nu ook gelijk een goede handcreme mee om uw handen na het vele desinfecteren te verzorgen, en zo uw huid gezond te houden.

Producten per pagina: 203248
« 12
« 12

Advies op maat

Hygiëne is belangrijk, en daarom vinden wij het belangrijk dat u voor producten kiest die goed bij uw behoeften passen. Wanneer u geen goede keuze kunt maken, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij luisteren graag naar wat u nodig heeft en kunnen u op basis hiervan adviseren. Ons advies is eerlijk, professioneel en gericht op uw specifieke situatie. Zo kunnen wij u altijd bieden wat u nodig heeft. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website