Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

In het assortiment sanitair benodigdheden komt u onder meer toilet- en luchtverfrissers tegen, toiletborstels en diverse hygiëne artikelen. Hierbij valt te denken aan hygiënebakken, hygiënezakjes, afvalzakken en afvalbakken, zowel in staand model als voorzien van een muurbevestiging. Uiteraard zijn hier ook producten zoals toiletblokken, urinoirmatten, toiletbrilreinigers en urinoirblokjes terug te vinden.

Voor al uw sanitair biedt Wola u uiteraard de nodige producten, zowel op het gebied van schoonmaak als betreffende de praktische benodigdheden.

Uw sanitair altijd fris

Natuurlijk wilt u er alles aan doen om uw sanitair voortdurend lekker fris en schoon te houden. Wij bieden u een veelzijdigheid aan producten die hier in hoge mate aan bijdragen. U heeft bij ons een ruime keuze aan hoogstaande producten waarmee u de beste zorg kunt bieden aan uw sanitair. Zo zorgt u eenvoudig voor schoon en fris sanitair, de hele dag door. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons zoeken wanneer u advies wilt of interesse heeft in meer informatie over onze sanitair benodigdheden.

© Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.