Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Ons aanbod dagelijkse sanitairreinigers en periodieke sanitairreinigers voor professioneel gebruik is bijzonder breed. Het is voor ons dan ook belangrijk om u een veelzijdige keuze aan te bieden, zodat u bij ons altijd kunt vinden wat u nodig heeft voor het schoonmaken van sanitair. Binnen de collectie sanitairreinigers vindt u diverse merken, waaronder bekende merken zoals Ecolab en de uitstekende huismerken van Wola. Wij kunnen bijvoorbeeld Into WC zeker aanraden, maar ook Wola Totaal en Wola Sanitair zijn absolute toppers binnen ons assortiment sanitairreinigers.

Voorjaarsactie t/m 30 april 2021: Alle Ecolab sanitairreinigers met het oranje Voorjaarsactielabel Nu 15% korting bij afname van 2 dozen!

Betrouwbare partner

Al meer dan 85 jaar vormen wij de betrouwbare partner op het gebied van hygiene voor een keur aan bedrijven. Wij zorgen voortdurend voor een breed en gevarieerd assortiment kwaliteitsproducten. Wij streven naar een volledige klanttevredenheid en zetten ons hier dan ook dagelijks voor in. Door heel Nederland staan er ervaren adviseurs voor u klaar en u kunt ons altijd contacteren wanneer u behoefte heeft aan meer informatie en deskundig advies op basis van uw specifieke vraagstuk. Zo leveren wij altijd de service die bij u past.

© Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.