Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Bij het schoonmaken van bij voorbeeld een kantoorruimte  zijn verschillende materialen en andere spullen nodig. Een apart middel voor de tafels, de stoelen, de telefoons, de beeldschermen van computers. Ook verschillende doeken worden gebruikt om goed te kunnen schoonmaken. U of uw schoonmaakpersoneel neemt al deze attributen het handigst mee in een verrijdbare schoonmaak kar. Deze Werkwagen biedt eveneens ruimte aan één of meerdere emmers waarin u schoonmaakmiddelen met water kunt verdunnen.

Producten per pagina: 203248
« 12
« 12

Sneller klaar met een handige schoonmaak kar

Uw schoonmaakpersoneel zal sneller klaar zijn met het schoonmaken van uw kantoor als er gebruik kan worden gemaakt van een schoonmaak kar. Hierop kunnen alle attributen worden meegenomen die nodig zijn tijdens de schoonmaakronde. Zo hoeft uw schoonmaakster niet steeds heen en weer te lopen wat enorm veel tijd scheelt. Zo kan de tijd die beschikbaar is voor het schoonmaken van een kantoorruimte zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Op de schoonmaak kar kan direct alles worden meegenomen zoals schoonmaakmiddelen, doeken, emmers en borstels. Zo heeft uw schoonmaker direct alles bij de hand.

Alles wat u nodig heeft voor een schoon kantoor

Wola levert niet alleen een handige schoonmaak kar, maar ook alles wat u nodig heeft om het kantoor goed schoon te maken. Handige schoonmaakdoeken en borstels voor verschillende doeleinden. En efficiënte reinigingsmiddelen voor allerlei vlekken en verschillende oppervlakken. Heeft u vragen over onze producten, dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 050 – 312 96 85.

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer

© Wola BV, 2022. Ontwikkeld door Custom Website.