Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

De standaard Coral Classic schoonloopmatten zijn beschikbaar in vier afmetingen; 55 x 90 cm,
90 x 155 cm, 135 x 205 cm en 205 x 300 cm.
Maar u heeft ook de mogelijkheid om bij ons een mat op maat te bestellen. De Coral Classic schoonloopmatten hebben een dikte van ongeveer 10 milimeter en zijn voorzien van een Everfort vinyl rug. Alle matten zijn nu verkrijgbaar in 13 kleuren! 

Zoekt u een andere maat? Dat kan! Neem even contact op met ons kantoor, telefonisch via 050- 312 96 85 of per e-mail: sales@wola.nl en we helpen u direct verder.

Najaarsactie: Alle Coral Classic en Coral Grip matten Nu: bij 1 mat 15% korting en bij 2 matten 20% korting!
Zoekt u een andere maat? Neem dan contact op met uw adviseur of ons kantoor in Groningen!

Producten per pagina: 203248

Uitzonderlijke kwaliteit

Coral Classic schoonloopmatten zijn matten van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Een bijkomend voordeel is dat deze schoonloopmatten voldoen aan de hoogste klasse voor brandveiligheid (Bfl-s1). Daarnaast zijn deze matten bijzonder geschikt voor zwaar commercieel gebruik, klasse 33. De Coral Classic is erg populair en wordt dan ook veel gebruikt als schoonloopmat in de meest uiteenlopende bedrijven, instellingen en gelegenheden. Wij leveren niet alleen de Coral Classic, maar ook diverse varianten van uitstekende kwaliteit. Bekijk ons assortiment om de mogelijkheden zelf te ontdekken. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook adviseren op basis van uw specifieke situatie. Door heel Nederland staan er ervaren adviseurs van Wola voor u klaar.

 

 

© Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.