Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wij bieden u diverse stofzuigers, waaronder speciale industrie-stofzuigers en stofwaterzuigers, maar u kunt ook uitstekend binnen ons assortiment terecht voor bijvoorbeeld hogedrukreinigers, tapijtreinigers, veegmachines en schrobzuigmachines. Tot slot bieden wij u ook een ruime collectie hulpmiddelen, onderdelen en accessoires.

Tot en met 31 januari 2020 zijn er Cleanfix Budgetacties: Zeer scherpe korting op een aantal nieuwe machines en op diverse al bekende machines! U herkent de actie aan het oranje label.

U kunt bij Wola terecht voor diverse machines op het gebied van schoonmaak en reiniging. Wij staan garant voor de uitstekende werking van al deze machines, welke stuk voor stuk een duurzame kwaliteit bezitten.

Snelle levering

Wij kunnen onze producten over het algemeen altijd uit voorraad leveren. Wij zorgen dan ook voor een snelle levering. In verreweg de meeste gevallen heeft u uw order al binnen 48 uur in huis. Wanneer wij onverwachts niet uit eigen voorraad kunnen leveren, dan zullen wij contact met u opnemen. Wij sturen u niet zomaar een vervangend product. U kunt altijd vertrouwen op de correcte afwikkeling van de orders. Uiteraard streven wij ernaar onze voorraad voortdurend toereikend te houden, zodat u kunt rekenen op een snelle levering.

© Wola BV, 2020. Ontwikkeld door Custom Website.