0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wola b.v. is premium partner van Ecolab. De producten bieden oplossingen op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen. Ecolab is er om voedselveiligheid te bevorderen, omgevingen schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. 

Ecolab producten

Voor al uw Ecolab schoonmaakmiddelen bent u bij Wola aan het juiste adres. Wij bieden u een zeer breed en gevarieerd assortiment schoonmaakmiddelen. Voor professioneel gebruik en van de beste kwaliteit. Zo hebben we bijvoorbeeld desinfectie middelen, allesreinigers, interieurreinigers en vloerreinigers. Schoonmaakmiddelen zijn bij ons altijd concentraten die handmatig of met een doseerpomp gedoseerd kunnen worden, of hoogconcentraten die altijd met een doseersysteem gedoseerd dienen te worden.

Ecolab webshop

Wola is een premium partner van Ecolab. In onze webshop vindt u vele Ecolab schoonmaakmiddelen. Mocht u er nou niet uitkomen. Neem dan zeker even contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen u graag verder. Wola b.v. is al ruim 90 jaar de partner in hygiëne voor vele bedrijven en organisaties. Zo hebben wij al veel klanten zoals scholen, zorginstellingen, recreatie- en horecabedrijven, schoonmaakbedrijven, foodindustrie, praktijken en productiebedrijven van goed advies kunnen voorzien.

Ecolab reiniger

Met de reinigers van Ecolab zit u altijd goed. We hebben bij Wola een breed assortiment aan Ecolab reinigingsmiddelen. Zo is er een passend middel voor elke reinigingsbeurt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan bespreken we welke reiniger u nodig heeft. 

Ecolab vloerreiniger

Door de vele schoenen die zich dagelijks over de vloer verplaatsen is het belangrijk om de vloeren schoon te houden. Dit geeft een goede eerste indruk van uw bedrijf. Met Ecolab vloerreiniger zijn uw vloeren elke dag glanzend en schoon. Ook zorgt de vloerreiniging van Ecolab ervoor dat de producten gemakkelijk te gebruiken zijn.

MAXX Magic 2

Een van de meest geliefde Ecolab producten is de MAXX Magic 2. Dit product is een allesreiniger met een groot bevochtigingsvermogen. Hierdoor is de MAXX Magic 2 ook zeer geschikt voor oppervlakken die in hoge mate waterafstotend of poreus zijn. Het is geschikt voor vele reinigingstoepassingen, ook industriële omgevingen.

MAXX Indur 2

Een ander zeer geliefd product uit de MAXX-lijn is de MAXX Indur 2. Dit product is een vloeronderhoudsreiniger met een groot bevochtigingsvermogen. Hierdoor is ook de MAXX Indur 2 zeer geschikt voor oppervlakken die in hoge mate waterafstotend of poreus zijn. Het laat een vuilafstotende film op de vloer achter.

Producten per pagina: 203248
« 12
« 12

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer