Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Als betrouwbare totaalleverancier in hygiëne producten kunnen wij u een gevarieerd assortiment wasmiddelen aanbieden. U kunt uitstekend bij ons terecht voor zowel waspoeders als vloeibare wasmiddelen van verschillende gerenommeerde merken. Daarnaast bieden wij u een ruime keuze aan vlekverwijderaars en wasverzachters en professionele wasmiddelen.

Lees voor het gebruik van schoonmaakmiddelen altijd eerst het etiket en de productinformatie! En volg de instructies op het etiket en de veiligheidsinformatie. De uitgebreide product- en veiligheidsbladen van alle wasmiddelen vindt u in onze productbladen. 

Heeft u interesse in grootverpakkingen professioneel wasmiddel? Dan kunt u ook hiervoor natuurlijk bij ons aankloppen. Wij bieden u altijd een passende oplossing. Naast diverse sterke merken, zoals Wola Primo, Stainblaster Multipurpose en Ecolab Ecobrite Super Silex Liquid, kunt u ook uitstekende producten van het Wola huismerk aanschaffen. 

Snelle levering

Over het algemeen kunnen we onze producten altijd uit voorraad leveren. U kunt dan ook rekenen op een snelle levering. In verreweg de meeste gevallen heeft u uw order al binnen 48 uur in huis. Wanneer wij onverwachts niet uit eigen voorraad kunnen leveren, nemen we hierover contact met u op. Wij sturen u nooit zomaar een vervangend product. U kunt altijd vertrouwen op de correcte afwikkeling van de orders. Uiteraard streven wij ernaar onze voorraad voortdurend toereikend te houden, zodat u kunt rekenen op een snelle levering.

© Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.