Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Als betrouwbare totaalleverancier in hygiëne producten kunnen wij u een gevarieerd assortiment wasmiddelen aanbieden. U kunt uitstekend bij ons terecht voor zowel waspoeders als vloeibare wasmiddelen van verschillende gerenommeerde merken. Daarnaast bieden wij u een ruime keuze aan vlekverwijderaars en wasverzachters en professionele wasmiddelen.

Heeft u interesse in grootverpakkingen professioneel wasmiddel? Dan kunt u ook hiervoor natuurlijk bij ons aankloppen. Wij bieden u altijd een passende oplossing. Naast diverse sterke merken, zoals Primo, Stain en Noxa Liquid, kunt u ook uitstekende producten van het Wola huismerk aanschaffen.

Garantie op kwaliteit

Wij hebben zelf veel ervaring met onze producten, waardoor wij ook precies weten wat wij u aanbieden. Als partner in hygiëne hebben wij meer dan tachtig jaar ervaring en dit laten wij zien door u een zeer complete service van hoog niveau te bieden. Zo mag u altijd rekenen op een hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit van al onze producten en kunnen wij u altijd informeren en adviseren op persoonlijke en bedrijfsgerichte basis.

© Wola BV, 2020. Ontwikkeld door Custom Website.