0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Voor hoogwaardige kwaliteit waspoeders bent u binnen onze collectie wasmiddelen zeker aan het juiste adres. Wij bieden u regulier of compact waspoeder, zoals een bontwaspoeder of totaalwasmiddel, maar ook wasbuiltjes en sachets waspoeder. Diverse soorten en merken zijn binnen ons assortiment vertegenwoordigd, waaronder T20, X2000, Bontfris, Bontfris Compact en Wolatex. Onder de wasmiddelen vindt u diverse Wola waspoeders maar bijvoorbeeld ook Christeyns Green'R Ecolabel waspoeder. Wij staan vanzelfsprekend garant voor de uitstekende werking van onze huismerkproducten.

Producten per pagina: 203248

Spectaculaire acties!
Momenteel hebben wij spectaculaire acties met de volgende waspoeders: T20, X2000, Bontfris, Bontfris Compact, Wolatex en Totaalwaspoeder Green'R Ecolabel.

Bijvoorbeeld:
* 4 + 1 GRATIS of
* bij afname van 2 dozen waspoeder een korting van 25% op de 3e doos!!
* Bij afname van 2 dozen vloeibaar wasmiddel (Wolo of Primo) ontvangt u een waspoeder naar keuze met 50% korting!!

Oplossingen op maat

Wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht interesse heeft in een combinatie van diverse producten, of dat u van ons wilt weten welk waspoeder wij u kunnen aanraden op basis van uw specifieke situatie. Wij staan hierin uiteraard graag voor u klaar. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor deskundig advies. Wij denken met u mee over de beste oplossingen vanuit ons assortiment en kunnen daarnaast altijd bekijken welke maatwerk oplossingen wij aan kunnen bieden. Voor ons is het vooral belangrijk dat u profiteert van het beste, en daar zetten wij ons graag voor in.

 

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website