Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Voor hoogwaardige waspoeders bent u binnen onze collectie wasmiddelen zeker aan het juiste adres. Wij bieden u reguliere waspoeders, totaalwasmiddel, wasbuiltjes en –sachets. Diverse soorten en merken zijn binnen ons assortiment vertegenwoordigd, waaronder T20, X2000, Bontfris, Bontfris Compact en Wolatex. Onder de wasmiddelen vindt u ook diverse producten van onze eigen lijn, de Wola huisproducten. Wij staan vanzelfsprekend garant voor de uitstekende werking van onze huismerkproducten.

Producten per pagina: 203248
Voorjaarsactie
Wola Wasbuiltjes
€ 25,72
 • Bestel nu
 • Wolatex
  € 34,54
 • Bestel nu
 • Voorjaarsactie
  Wolinette sachets
  € 61,01
 • Bestel nu
 • Spectaculaire acties!
  Momenteel hebben wij spectaculaire acties met de volgende waspoeders: T20, X2000, Bontfris, Bontfris Compact, Wolatex en Totaalwaspoeder Green'R Ecolabel.

  Bijvoorbeeld:
  * 4 + 1 GRATIS of
  * bij afname van 2 dozen waspoeder een korting van 25% op de 3e doos!!
  * Bij afname van 2 dozen vloeibaar wasmiddel (Wolo of Primo) ontvangt u een waspoeder naar keuze met 50% korting!!

  Oplossingen op maat

  Wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht interesse heeft in een combinatie van diverse producten, of dat u van ons wilt weten welk waspoeder wij u kunnen aanraden op basis van uw specifieke situatie. Wij staan hierin uiteraard graag voor u klaar. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor deskundig advies. Wij denken met u mee over de beste oplossingen vanuit ons assortiment en kunnen daarnaast altijd bekijken welke maatwerk oplossingen wij aan kunnen bieden. Voor ons is het vooral belangrijk dat u profiteert van het beste, en daar zetten wij ons graag voor in.

   

  © Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.