Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

U kunt bij Wola goed terecht voor hoogwaardige kwaliteit werkdoeken, sponzen en schuursponzen. Zo zijn bijvoorbeeld de Microvezel schoonmaakdoeken zeer aan te raden voor het hygiënisch reinigen van de meest uiteenlopende zaken. Ook van het Clean ’n Easy systeem zijn er diverse goede en al met een reinigingsoplossing geimpregneerde reinigingsdoeken beschikbaar. 

Goede werkdoeken, sponzen en schuursponzen zijn eigenlijk onmisbaar. In iedere zorginstelling, bedrijf en in elk huishouden zijn deze producten standaard aanwezig. Wij staan garant voor de uitstekende kwaliteit en de fijne manier van werken met deze producten.

Precies wat u bestelt

Wanneer u bij ons werkdoeken en sponzen of schuursponzen bestelt, dan krijgt u deze precies van het merk en de uitvoering die u besteld heeft. Wij leveren u geen vervangende producten, ook niet wanneer wij onverhoopt niet binnen 48 uur kunnen leveren. In dit geval zullen wij eerst contact met u opnemen. Wij vinden het belangrijk dat u precies krijgt waar u voor kiest en daarom verzenden wij u nooit ongevraagd alternatieve producten.

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer

© Wola BV, 2022. Ontwikkeld door Custom Website.