Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Een bijzonder compleet assortiment professionele materialen voor glasbewassing staat voor u klaar bij Wola, met onder meer glasschrapers, raamtrekkers en sponzen. Wij bieden u diverse glasbewassingssystemen voor het glazenwassen, zowel voor de ramen binnen en voor de ramen buiten. Ook bieden wij voor het wassen van ramen een uitgebreid assortiment telescoopstelen, inwashoezen en glasmopsystemen. En natuurlijk kunt u bij ons ook kiezen voor de professionele uitvoering van de Karcher Window Vac om de ramen weer streeploos schoon te maken.

Producten per pagina: 203248
« 12
OPRUIMING
OPRUIMING
Glasschraper + handgreep
€ 27,36
€ 13,29
 • Bestel nu
 • « 12

  De collectie producten voor glasbewassing biedt u ook diverse totaalpakketten voor het wassen van ramen, vanzelfsprekend tegen een aantrekkelijke pakketprijs.

  Goede producten

  Uw producten voor glasbewassing moeten gewoonweg goed zijn, of u deze nu dagelijks, wekelijks of wellicht maandelijks gebruikt. U moet kunnen vertrouwen op de goede eigenschappen van uw materialen voor glasbewassing en deze garantie bieden wij u graag. Wij hebben ons assortiment samengesteld uit de beste producten, waarvan wij zelf overtuigd zijn van de kwaliteit. Zo kunnen wij u ook altijd de beste garanties bieden over de kwaliteit en de duurzaamheid van deze producten. U betaalt bij Wola ook steeds een nette prijs voor alle producten en dit betekent dat u bij ons kunt rekenen op een prijs-kwaliteitverhouding die u voordeel biedt. 

  Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer

  © Wola BV, 2022. Ontwikkeld door Custom Website.