Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Een bijzonder compleet assortiment producten voor glasbewassing staat voor u klaar bij Wola, met onder meer glasschrapers, raamtrekkers, sponzen en natuurzemen. Wij bieden u diverse complete glasbewassingssystemen voor binnen en voor buiten, evenals een compleet assortiment telescoopstangen, inwashoezen en glasmopsystemen.

 

Producten per pagina: 203248
« 123
2e doos -50%
Alklanet
€ 7,81
 • Bestel nu
 • Actie!
  Glazenwaspakket
  € 59,29
  € 46,00
 • Bestel nu
 • « 123

  De collectie producten voor glasbewassing biedt u ook diverse totaalpakketten voor glasbewassing, vanzelfsprekend tegen een aantrekkelijke pakketprijs.

  Goede producten

  Uw producten voor glasbewassing moeten gewoonweg goed zijn, of u deze nu dagelijks, wekelijks of wellicht maandelijks gebruikt. U moet kunnen vertrouwen op de goede eigenschappen van uw producten voor glasbewassing en deze garantie bieden wij u graag. Wij hebben ons assortiment samengesteld uit de beste producten, waarvan wij zelf overtuigd zijn van de kwaliteit. Zo kunnen wij u ook altijd de beste garanties bieden over de kwaliteit en de duurzaamheid van deze producten. U betaalt bij Wola ook steeds een nette prijs voor alle producten en dit betekent dat u bij ons kunt rekenen op een prijs-kwaliteitverhouding die u voordeel biedt. 

  © Wola BV, 2020. Ontwikkeld door Custom Website.