0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wij leveren een uitgebreid aanbod krachtige professionele stofzuigers van Cleanfix en Kärcher professional van goede kwaliteit. Wij kunnen u de Cleanfix S07 Plus stofzuiger aanraden, ook vanwege zijn extra lange kabel. Maar de diverse uitvoeringen van de Cleanfix S10 stofzuiger zijn ook uitstekende opties. Ook voor een rolveger, een borstelstofzuiger, een rugstofzuiger of een professionele Kärcher stofzuiger bent u bij Wola aan het goede adres. Deze modellen voldoen aan de nieuwe energieregels en ze zijn allemaal zeer zuinig en toch krachtig. En natuurlijk kunt u bij Wola tegenwoordig ook diverse snoerloze stofzuigers op batterijen voor intensief professioneel gebruik afnemen, zoals de Karcher Stofzuiger T 9/1 Bp op batterij. En voor deze modellen kunt u bij ons later alle benodigde onderdelen gewoon per stuk bestellen.

Producten per pagina: 203248
Najaarsactie
Najaarsactie
Cleanfix Stofzuiger S07 Plus
€ 220,48
€ 189,00
 • Bestel nu
 • Op de goede werking van een stofzuiger moet u altijd kunnen rekenen. Een stofzuiger moet alle vuil en stof van de vloer verwijderen, en niet slechts verplaatsen. Wij staan garant voor de betrouwbare werking van de stofzuigers die wij u tegen een nette prijs kunnen aanbieden.

  Bezorging binnen 48 uur

  Onze bestellingen worden geleverd door onze distributiepartner transmission. Wij zijn uw duurzame partner in hygiëne, en houden hier ook rekening mee wanneer het gaat om het vervoeren van de orders. Wij leveren bijna al onze producten, waaronder ook de meeste stofzuigers, uit eigen voorraad en kunnen u hiermee een levering binnen 48 uur garanderen. Wanneer wij niet uit eigen voorraad kunnen leveren, dan nemen wij hier altijd contact met u over op.

  Vraag een schoonmaakmachine demo aan

  © Wola BV 2022. Ontwikkeld door Custom Website

  Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer