0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wola biedt u een groot assortiment schrobpads en diamantpads voor het schoonmaken van wanden en vloeren met behulp van schoonmaakmachines. Wij hebben voor elke schoonmaakklus altijd de juiste soort en de maat vloerpad die u nodig heeft. Daarom houden wij ons aanbod schrobpads en diamantpads zo breed mogelijk, met pads voor onder meer scrubben, schrobben, polijsten, reinigen en strippen. Om meer druk op wanden en vloeren te zetten en deze zo beter handmatig schoon te kunnen maken, kunt u bij ons ook alle mogelijke doodlebug pads bestellen zoals de standaard witte doodlebug scrub pad en de doodlebug brush pad voor het schrobben van voegen in tegelwanden of vloeren.


Naast de gewone schrobpads kunt u bij ons ook diamantpads bestellen.
Diamantpads zijn geschikt voor de Bright 'n Water methode: vloeronderhoud zonder chemie. Met dit stappenplan met 4 kleuren pads kunt u uw vloer reinigen zonder water. Op deze manier kunt u uw vloer periodiek onderhouden en in de originele staat terug brengen. De kleuren van deze diamantpads staan voor de volgende 4 stappen in dit proces:
* De rode pad is de strip pad voor uw vloer als deze in de was staat of voor een dieptereiniging van harde       vloeren
* De witte pad #1 is de upgrade pad #1, welke u gebruikt voor dieptereiniging van de vloer.
* De gele pad #2 is de upgrade pad #2, die u gebruikt voor het schrobben of sluiten van de vloer.
* De groene Cleaning Pad gebruikt u voor het sluiten van de vloer en geeft een glanzend en stroef resultaat.
  Dit is ook de diamantpadpad die u gebruikt voor de dagelijkse of wekelijkse reiniging.

Vraag uw adviseur voor meer informatie en om te bespreken of uw vloer voor de Bright 'n Water methode met behulp van diamantpads geschikt is.

Producten per pagina: 203248
« 123
« 123

Vanzelfsprekend zijn de schrobpads en diamantpads in diverse afmetingen beschikbaar en kunnen wij voortdurend garant staan voor de hoogwaardige en duurzame kwaliteit van deze producten.

Alle pads voorzien van het Green Seal™ logo zijn Full Cycle® producten en zijn gecertificeerd door Green Seal™ voor Milieu Innovatie. Deze pads hebben een snellere biologische afbreekbaarheid in vuilstortplaatsen dan gemiddeld en zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal.
Zo worden van 35 plastic waterflesjes van 500 ml (petflesjes) 5 vloerpads van 20 inch gemaakt!

Geen alternatieven

Wij leveren al onze producten uit voorraad. Het kan voorkomen dat wij onverhoopt niet de gewenste pads en/of diamantpads uit voorraad kunnen leveren. In dit geval zullen wij altijd contact met u opnemen en stappen wij nooit zomaar over op het leveren van een alternatief. Hier heeft u immers niet voor gekozen. Bij Wola heeft u altijd de zekerheid dat u de producten geleverd krijgt die u besteld heeft, en niet anders. Doordat wij in principe alles uit eigen voorraad aan leveren kunnen wij een bezorgtermijn aanhouden van 48 uur.

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2023. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer